ZA SKOTINU I OSTALE UPUCENE
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: ZA SKOTINU I OSTALE UPUCENE

  1. #1
    Guest

    Podrazumevano ZA SKOTINU I OSTALE UPUCENE

    Radi se o promeni kursora na web stranici. Dole navedeni kod sluzi za to ali mi nije bas najasnije


    Leka ::
    ubaci ovo u HEAD:
    <style type="text/css">
    <!--
    BODY{
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    }
    -->
    <style>



    --------------------------------------------------------------------------------

    Molim upucenije od mene da mi objasne sta zapravo treba napisati u liniji
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    Ako se meni slicica nalazi u My documents/Neki folder/slicica.gif sta pisem u gore pomenutoj liniji?



  2. #2
    Aktivan član peleplay (avatar)
    Učlanjen
    26.01.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    1.312
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: ZA SKOTINU I OSTALE UPUCENE

    Citat Original postavio Anonymous
    Radi se o promeni kursora na web stranici. Dole navedeni kod sluzi za to ali mi nije bas najasnije


    Leka ::
    ubaci ovo u HEAD:
    <style type="text/css">
    <!--
    BODY{
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    }
    -->
    <style>



    --------------------------------------------------------------------------------

    Molim upucenije od mene da mi objasne sta zapravo treba napisati u liniji
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    Ako se meni slicica nalazi u My documents/Neki folder/slicica.gif sta pisem u gore pomenutoj liniji?
    evo ovako. KORISTICU URL KOJI SI TI DAO:

    kucas: url(My documents/Neki folder/slicica.gif);

    :wink:

    E uzgred, ne mozesh da koristish sliku kao kursor, nego morash da dash extenziju .cur :wink:

  3. #3
    Guest

    Podrazumevano Re: ZA SKOTINU I OSTALE UPUCENE

    Citat Original postavio peleplay
    Citat Original postavio Anonymous
    Radi se o promeni kursora na web stranici. Dole navedeni kod sluzi za to ali mi nije bas najasnije


    Leka ::
    ubaci ovo u HEAD:
    <style type="text/css">
    <!--
    BODY{
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    }
    -->
    <style>



    --------------------------------------------------------------------------------

    Molim upucenije od mene da mi objasne sta zapravo treba napisati u liniji
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    Ako se meni slicica nalazi u My documents/Neki folder/slicica.gif sta pisem u gore pomenutoj liniji?
    evo ovako. KORISTICU URL KOJI SI TI DAO:

    kucas: url(My documents/Neki folder/slicica.gif);

    :wink:

    E uzgred, ne mozesh da koristish sliku kao kursor, nego morash da dash extenziju .cur :wink:
    Kako doci do te ekstzenzije

  4. #4
    Poznat Incognito (avatar)
    Učlanjen
    17.07.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    8.035
    Reputaciona moć
    133

    Podrazumevano

    a) Stavljati URL do lokalnog diska je smesno - niko sem tebe nece moci to da vidi
    b) za My Documents nije svuda ista lokacija...
    c) .cur je ekstenzija za kursore, obicno svaki icon-editor program moze da pravi i kursore... quick patch: napravi 32x32 .bmp fajl, rename-uj u .cur i eto ti najbrzeg kursora - nazalost ne moze biti transparentan u tom slucaju...

Slične teme

  1. Tadiću ponovo upućene pretnje smrću
    Autor roy renk u forumu Politika
    Odgovora: 78
    Poslednja poruka: 03.08.2008., 11:34
  2. pitanje za vlasnike dobre radnje, standa i sl. upucene
    Autor iznogud_212 u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 19.11.2007., 14:05
  3. Za sve upućene u vezi sa mobilnim telefonima
    Autor lika u forumu Mobilna telefonija
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 21.03.2004., 11:44
  4. pitanje za upucene NET?
    Autor ilaj u forumu Hardver
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 02.03.2004., 08:47

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •