Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
Ja sam u Telekomu uzeo WiFi modem i happy sam. Godinama sam kod njih i zadovoljan sam. Mislim, tad kad sam ih odabrao, sam se sk**ao jer ima i neki kablovski sa mnogo većim protokom za istu kintu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas wireless kod Oriona.Sugradjani treba mi pomoc. Znam da sam ovu temu trebao otvoriti na PDF INTERNET, ali meni treba savet novosadjanina koji koriste Wireless bezicni net.
Stvar je u sledecem, sada sam u proceduri raskida ugovora sa nekim djubretom od PROVAJDERA, pa hocu da nadjem drugog provajdera.
Pa mi kazite kog da izaberem,kvalitet, cena itd.... neko mi je rekao Panline
Ovi koji imaju bezicni net u NS ce mi najbolje reci.
Zanima me taj izlazak na teren, koliko se ceka, necu da cekam dugo.
Lokacija centar Novog Naselja.
Hvala unapred na svakom savetu i sugestiji.
PS> Nadam se da admin mi nece obrisati temu, ustvari nek je obrise ali kasnije dok dobijem informacije.![]()
zablokirao mi mozak
gde u nsadu ima neka trafika sa rostiljem,a da imaju napolju basticu?
nesto kao sto je ranije bilo izmedju apoteke biljana i luka i bilijara gaje
zablokirao mi mozak
gde u nsadu ima neka trafika sa rostiljem,a da imaju napolju basticu?
nesto kao sto je ranije bilo izmedju apoteke biljana i luka i bilijara gaje
E, imaš fin restorančić kod Karibika u Maksima Gorkog. Pored onog parkinga. Tamo sam klopao belo meso sa zetom posle treninga, i mogu ti reći da je bilo veoma fino!
grill Bubi.. kod spensa ispod tribine stadiona....klopa prvoklasna....
sve u sto metara,ja se odlucila za maksima gorkog 1,giromaniju,nije mi bitna klopa,koliko da je jeftino i da ima stocice napolju.talenat,klinac mi kaze da bubi nema stolove,al da je super
Dobri nepoznati ljudi sa sajta, treba mi pomoc...Vec danima pokusavam da dodjem do bilo kog broja aerodroma cenej. Slao sam i email i zvao i niko se ne javlja. Hocu da skacem padobranom, i citao sam skoro u jednim dnevnim novinama da je to moguce na ceneju.
E sad da li neko moze da mi pomogne oko broja da stupim u kontakt sa 'padobrancima' ili da me uputi na jos neko mesto sa kojeg je moguce skakanje?
Da li neko zna gde sve imaju da se kupe punjači za laptopove i kolike su cene okvirno, meni moj upravo crče?![]()
Zanima me da li ima neka zurka na `djavi sada u subotu, kao sto je bilo zadnjih par godina?
Na oficielnom sajtu nisam nista nasao, pa mozda neko ima neke informacije iz prve ruke?![]()
Ja sam trazio po celom gradu, svi su mi nudili neke univerzalne i slucajno nasao na Telepu kod elektricara jednogDacu ti br na PM ako hoces