Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

Sugradjani treba mi pomoc. Znam da sam ovu temu trebao otvoriti na PDF INTERNET, ali meni treba savet novosadjanina koji koriste Wireless bezicni net.

Stvar je u sledecem, sada sam u proceduri raskida ugovora sa nekim djubretom od PROVAJDERA, pa hocu da nadjem drugog provajdera.

Pa mi kazite kog da izaberem,kvalitet, cena itd.... neko mi je rekao Panline :think:
Ovi koji imaju bezicni net u NS ce mi najbolje reci.
Zanima me taj izlazak na teren, koliko se ceka, necu da cekam dugo.

Lokacija centar Novog Naselja.

Hvala unapred na svakom savetu i sugestiji.

PS> Nadam se da admin mi nece obrisati temu, ustvari nek je obrise ali kasnije dok dobijem informacije.:)
Imas wireless kod Oriona.
http://www.oriontelekom.rs

Takodje i kod Media Arta o kojima sam cuo samo pozitivne stvari.
http://www.mediaart.co.rs

Kao i Panline za kojeg takodje kazu da je jako dobar
http://www.panline.net/

Verovatno ih ima jos.

zablokirao mi mozak:think:
gde u nsadu ima neka trafika sa rostiljem,a da imaju napolju basticu?
nesto kao sto je ranije bilo izmedju apoteke biljana i luka i bilijara gaje

E, imaš fin restorančić kod Karibika u Maksima Gorkog. Pored onog parkinga. Tamo sam klopao belo meso sa zetom posle treninga, i mogu ti reći da je bilo veoma fino!

E, imaš fin restorančić kod Karibika u Maksima Gorkog. Pored onog parkinga. Tamo sam klopao belo meso sa zetom posle treninga, i mogu ti reći da je bilo veoma fino!

grill Bubi.. kod spensa ispod tribine stadiona....klopa prvoklasna....
:D sve u sto metara,ja se odlucila za maksima gorkog 1,giromaniju,nije mi bitna klopa,koliko da je jeftino i da ima stocice napolju.talenat,klinac mi kaze da bubi nema stolove,al da je super

:D sve u sto metara,ja se odlucila za maksima gorkog 1,giromaniju,nije mi bitna klopa,koliko da je jeftino i da ima stocice napolju.talenat,klinac mi kaze da bubi nema stolove,al da je super

sećam se da su renovirali nešto tu kod stadiona...pre je bilo i stolova i unutra i napolju....a piletina mu je :zaljublena:

Devojke,molim vas,pomagajte.

U Novom Sadu, gde postoji ovakav sorc?

5tw9hl.jpg

on je materijala kao ove gacice

2wevr06.jpg

dakle u sustini ove gacice,samo kao sorc :lol:

Jel vidoe bilo ko,bilo gde? Jel ima neko ideju gde bih mogla poceti da trayim ove stvari?

Izgleda ko one grozne plastične gaće s volančekima što ih prodaju u Accesorize za koje se uvek pitam dal se našušure ispod pantolone pošto izgledaju ko hortenzije.
Inači izguglala sam i jedini rezltat je neki blog na kom luda ženska priča kako obožava te šorceve i oće da ih kupi za svoju ćeru Ruby ( koju inače zove miss ruby, ke pasa kontigo krejzi lejdi) koja ima max 5 godina.
Jes ti sigurna da ide u veličinu za žensku decu iznad 10 godina starosti?
Drugi rezultati su me odveli na kojekakve seksi šopove pa sam odlučila da prestanem da pokušavam da ti pomognem :lol:

No šalu na stranu, ako imaš sredstava, najbolje je da kupiš šorc online. Lepo kuckaš ruffle shorts i traži:) A verujem i da neko iskusniji može da ti sašije to.

Sa srećom:)

Dobri nepoznati ljudi sa sajta, treba mi pomoc...Vec danima pokusavam da dodjem do bilo kog broja aerodroma cenej. Slao sam i email i zvao i niko se ne javlja. Hocu da skacem padobranom, i citao sam skoro u jednim dnevnim novinama da je to moguce na ceneju.

E sad da li neko moze da mi pomogne oko broja da stupim u kontakt sa 'padobrancima' ili da me uputi na jos neko mesto sa kojeg je moguce skakanje?

Dobri nepoznati ljudi sa sajta, treba mi pomoc...Vec danima pokusavam da dodjem do bilo kog broja aerodroma cenej. Slao sam i email i zvao i niko se ne javlja. Hocu da skacem padobranom, i citao sam skoro u jednim dnevnim novinama da je to moguce na ceneju.

E sad da li neko moze da mi pomogne oko broja da stupim u kontakt sa 'padobrancima' ili da me uputi na jos neko mesto sa kojeg je moguce skakanje?

evo brojeva :D

http://www.skydivenovisad.com/

http://www.akns.rs/

dobrodosao :D

Zanima me da li ima neka zurka na `djavi sada u subotu, kao sto je bilo zadnjih par godina?
Na oficielnom sajtu nisam nista nasao, pa mozda neko ima neke informacije iz prve ruke? :whistling:

Evo da se ispravim:
Nakon filmskog, prvi dan Cinema City festivala obeležiće i muzičko otvaranje na Petrovaradinskoj tvrđavi. Publika će moći da uživa u koncertu kultnog domaćeg elektro-pop benda Darkwood Dub, čiji novi album uskoro izlazi na Exit etiketi. Nastupiće i britanski DJ i muzičar Riton, autor sjajnog dance zvuka i član dvojca Carthe Blanche. Pored njih, čućete audio-vizuelni duo The Good Guys koji ukršta odličnu autorsku muziku i sinhronizovanu videografiju i poznat je po atraktivnim živim nastupima. Nastupiće i bend Medicine Man, koji je tvorac soundtracka za Cinema City 2011, sa albumom Data Jazz. Muzički lajnap zaokružiće Kanda, Kodža i Nebojša, popularna beogradska alternativna rok grupa, sa novim albumom Manifest. Muzički nastupi na Petrovaradinskoj tvrđavi počinju u 21.45h, a ulaz na koncerte je slobodan! :)

Back