AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas i domaceg repera De Nira ...sa sve kraljevackim akcentom ...check it out ...mozda ti se svidi...
Cula sam za tog lika... pa jedino ako mi se zbog imena ne svidi
Ne znam mu ni jednu pesmu, al' ja stvarno ne slusam rep, tako da nema ni potrebe, nije to za mene
za mene su rock, jazz, blues, soul, reggae... eto takva muzika
ranije sam najvise slusala rock, a sad me jazz drmnuo pod svoje. Kako vreme prolazi to sve vise postaje muzika koja me okupira.
ni r od repa sto rece darkghost![]()
Ma shalio sam se ...ni ja nikada nisam cuo nijdni pesmu De Nira ...odbija me naglasak ...a i kod Marchela kada sam vec kod toga ...
Povlacim se na duze vreme sa ovog podforuma ...pocese da me napadaju trolovi sa svih strana pa mi je postalo malo dosadno da se preganjam...evo za tebe Rebelko za oprostaj(2:32 klipa) ...prepoznaces
Ima Marčelo sjajne tekstove, od Svetog besa bi se odličan strip mogao napravitiJedini rep koji ja mogu da slusam i to samo zato sto decko ima jebeno dobre tekstove
Inače, kad god čujem ovo, dođe mi da plačem što nisam živeo tokom 80-ih... Bolja muzika je bila, bolji filmovi, bolji fudbal ... A i Bolji život je bio, sad mi se smučio od repriza silnih
...
Ja da sam hipi, ne bih se ni oblačio, pa makar me tužili za narušavanje javnog reda i miramoja omiljena tema za filozofiranje
ja bih volela da sam bila mlada '70 !
znaci, da sam se rodila negde '50
pa lepo da gledam u bioskopu sve svoje omiljene filmove, da se oblacim ko hippie, uzivam u sjajnoj muzici ...
eh zivote lutalico !
i da, jos bih volela da sam budista, crnkinja ili indijka![]()
Ja da sam hipi, ne bih se ni oblačio, pa makar me tužili za narušavanje javnog reda i mira...
80-e su za mene idealne, Maradona u punoj formi, Bata Stojković u punoj formi a i stigao bih EKV uživo da pogledam ...
Ja da sam hipi, ne bih se ni oblačio, pa makar me tužili za narušavanje javnog reda i mira...
80-e su za mene idealne, Maradona u punoj formi, Bata Stojković u punoj formi a i stigao bih EKV uživo da pogledam ...
EKV je u Podgorici trebao da odrzi koncert pocetkom 90-ih cini mi se,
elem,koncert je otkazan jer je prodato samo 10-ak karata.
Ma shalio sam se ...ni ja nikada nisam cuo nijdni pesmu De Nira ...odbija me naglasak ...a i kod Marchela kada sam vec kod toga ...
Povlacim se na duze vreme sa ovog podforuma ...pocese da me napadaju trolovi sa svih strana pa mi je postalo malo dosadno da se preganjam...evo za tebe Rebelko za oprostaj(2:32 klipa) ...prepoznaces
Da, ali bi ti imala 30 i kusur godina, a ja bih bio tinejdžerpa ja bih bila ziva i u '80
trudila bih se da budem![]()
Jedini rep koji ja mogu da slusam i to samo zato sto decko ima jebeno dobre tekstove
Ima Marčelo sjajne tekstove, od Svetog besa bi se odličan strip mogao napraviti... Meni je Ponos favorit od njega ... Ja ne mogu rep da slušam, ali njihove tekstove volim da čitam ... Elemental ima isto par dobrih tekstova ...
Marčelo je uređivao Dilana u VČ redovnu seriju, a i ove knjige valda on uređuje ... Inače, radio je intervju sa Paolom Barbato ...Marcelo je urednik jednog stripa. Mozda i napise neki scenario, nikad se ne zna!
Marčelo je uređivao Dilana u VČ redovnu seriju, a i ove knjige valda on uređuje ... Inače, radio je intervju sa Paolom Barbato ...
Scenario ne treba, samo nek neko nacrta onu njegovu pesmu i eto odličnog stripa...