Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зависи који је апарат у питању...
хехе
ја мој од сензора до оне прашине што се накупи између грипа и отвора за објектив углавном покућством чистим... макар једном годишње...

Ма, шалим се ја за то, који је апарат... а не брини ништа... одлично га користиш...
Што се чишћења тиче, не треба ти ништа више од суве микрофибер крпице, да покупиш какву прашину ако се негде задржи, споља...
гуме је незгодно читсити али, оно, влажна крпица, па да се утапка, ако је негде баш нешто залепило... но и прстом се то све углавном скида... стакло објектива најбоље кафанским столњако и то тек пошто се одседи у кафани туру, две... хехе
ризла је кева за стакло... само пази да она лепљива трачица не размаже... њу је најбоље одсећи па само папиром угланцати... никако у круг него десно лево и грое доле... и више од тога не треба...мењаш објективе често?

То сам од старих мајстора научио... за кафану мислим... хехе
а јес... ризла је закон за то... микрополирање...
ако је бркљаво стакло, слободно мало навлажи крпицу неком благом сапуницом, па прво пребриши крупне дрље, покупи влагу сувом па онда удари гланц ризлом... мада је доста и да се хукне на стакло да замагли, па се ивицом мајце обрише, за тако, моментално решење... а за на крпицу, добри су они спрејеви за мониторе... ја сам тиме пар пута прао сензор... мада никако не препоручујем, тек да знаш да неће да оштете премазе и да добро растварају бркље од прстију на стаклу...
није то уопште мрљаво и осетљиво како можда имаш утисак... и објективи и апарат могу доста шибања да истрпе пре него им се нешто деси...
мој је бар кроз свашта пролазио (апарат:mrgreen:) и ево преко 100 000 само штекће...

Сижу, стижу... још у суботу је то требало али неки непредвиђени циркуси у приватној режији ми растрзаше ових дана на више страна него што... пластичне деформације материјала дозвољавају

- - - - - - - - - -

E to za monitor imam. Dal pratis cene polovnih? Koliko bih moga dobijem za d5100, nije mnogo ni koriscen i 18-55mm? Jedino bih morao sve kablove potrazim. Bas je ocuvan, jos kad ga prebrisem bice ko nov :D

Слабо ја то пратим... имаш ове фото берзе, огласе... има ових препордаваца...провери колиико је испуцао http://www.myshuttercount.com
То ти је, поред тог козметичког стања кључна ствар... па онда шибни на огласе, набифлај цену па ако се неко заинтересује, мало шатро спусти и то ти је... требало би то брзо и лако да оде...
Шта планираш после?

Da se naucim na ovom novom. Jos sam ja na pocetku al sam uporan :D Jos izucim to obradjivanje. Nesto sam trenutno bas lenj, valjda zbog ovog zimskog vremena.

Znaci ispucavanje je bitno. Ma onako odokativno mislim da nisam vise od 500. To je znaci dobro :)

:hahaha:
Па, то још на кинезе мирише...
Практично, можеш да га понудиш као новог у том случају...
а ако ово радиш са 500 слика, једва чекам да видим шта ће бити на 5000...

Само да се навратим на неку причу од ономад... онај Affinity... не вреди ни жижљива грашка... нисам улазио у неки детаљнији опис ни у сам програм, али оно што сам омирисао чим сам га отворио је дефинитивно бледа копија фотошопа... сад, дал' је то рађено с намером да се направи нешто као онај open office или тако, нека доступнија верзија не знам, али свеједно, ништа не вреди...

gKcYW0Q.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back