gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bio neko na koncert Lenija sinoć?
Kako zvuči uživo?
A kako izgleda uživo?![]()
Ja nisam.
Ali pretpostavljam da uživo zvuči i izgleda.... baš finoooo....![]()
Pretpostavljam i ja ali me bas interesuju detalji...
![]()
Pretpostavljam - u vezi sa tim kako ... zvuči?![]()
Pa sto se stidis kazi, pitas nesto kao "Mademoiselle, voulez-vou avec mois, ce soire"
p.s. ne znam franzuski, ali znam pesmu![]()
E filozofi, hoćemo li malo da filozofiramo uz tu vašu kafu ili ćete samo da je pijete?
ovo nisu filozofi vec kafopije...ali weiss, veruj da je degute raspravljati pomalo i suvoparno filozofski. po meni ova mesta treba da budu mesta gde se ipak daje neki svoj stav i sud o necemu a ne samo copy/paste ili ono akademsko znanje koje ovde mnogi imaju na jako visokom nivou. razlog vise zasto ne pisem o filmu jer ne mogu da se otrgnem od profesije. pokusali sunchaser i ja davno pa se mnogima smucilo i zatvorili amabasadu. ybg smorno bilo za neke do bola
![]()
Ljudi sta je vama..svi ste odlepili
Zar je moguce da vi u svemu ovome vidite samo jedan od nacina za samodokazivanje?
Ja na to gledam ovako...naravno da se pravi filozof nece zamarati prepiskom sa ljudima koji pojma nemaju o cemu se tu radi...naravno da se pravi muzicar nece upustati u raspravu sa onima koji slusaju muziku koju on licno ne voli...naravno da filmski znalac nece afirmisati svoje znanje o istom na ovaj nacin...
Ili sam ja dovoljno kratko na forumu da svoju neupucenost plasiram na ovaj nacin![]()