pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
Ma sa' cu da gledam pola sata nesto za sta ne znam ni o cemu se radi...jes' ti pukla?![]()
pa jesam malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sa' cu da gledam pola sata nesto za sta ne znam ni o cemu se radi...jes' ti pukla?![]()
nisam odgledala klip, mrzi me..
ali sam citala neki clanak o tome, tako da sam upucena u temu
eto, upozorili su nas
smrt 'Matijevicima'!
keh, ne mogu da kazem da mi se bas svidja kad cujem da se nacisticke metode primenjuju na narod putem faking salame
ja sam moram priznati (kada sam se konacno naterala da odgledam) ostala sokirana...o.O a to jos i nije nista...
e ybg, ne moze se bez teorija zavere
bilo bi dosadno
ali sto je najgore, u ovom videu se spominje fabrika za akumulatore kod Indjije, i plan da u Frusku Goru smeste nuklearni otpad iz Evrope, a to nisu teorije...
e za to nisam znala..ne znam..ne mogu posebno da se cimam oko ovoga, nisam bas brizna osoba
oke, pretpostavimo da necu kupovati proizvode sa piramidicom, ali nista drugo po tom pitanju nmg da ucinim..a sigurno necu da panicarim
'omg, omg, dooms day is coming, omg omg' i te fore![]()
we're doooomed, dooomed I tell you...we should have sex as much as we can...
we're doooomed, dooomed I tell you...we should have sex as much as we can...
Ja se prijavljujem kao predratno i posleratno zamorce.
E ovako ja sam mnogo mrsava, i imam JAKO malo samopouzdanja . Decaci me ne gotive i tako to ..
Kako da steknem vise samopouzdanja i da me primete
ugoji se
i ja isto
imam 60 kila a visok sam 175 cm
ponekad pomislim da mi svaka masa ode u stojka![]()
E ovako ja sam mnogo mrsava, i imam JAKO malo samopouzdanja . Decaci me ne gotive i tako to ..
Kako da steknem vise samopouzdanja i da me primete
i ja isto
imam 60 kila a visok sam 175 cm
ponekad pomislim da mi svaka masa ode u stojka![]()