Podvučeni žutim!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Toki-Voki

Ističe se
Poruka
2.150
Podvučeni žutim!


Dačić i Mrkonjić kao DS-ovci na kongresu Socijalističke Internacionale u grčkoj prestonici





Da u Atini nešto smrdi reklo bi se i po pokretu ruke Ivice Dačića, ali i po potpisu na tabli ispred delegacije Socijalističke partije Srbije na kongresu Socijalističke internacionale, koji se održava u glavnom gradu Grčke.



Naime, posle svih lobiranja Tadićevih demokrata i Dačićevih odiseja po belom svetu, funkcioneri socijalista uspeli su prvi put da zauzmu fotelje na Kongresu socijalističke internacionale, ali ne pod svojom, već pod firmom Demokratske stranke! Na paparaco fotki našeg doušnika iz Atine nalaze se glavom i bradom Ivica Dačić i Milutin Mrkonjić "podvučeni žutim", sa potpisom "Srbija, DS". Demokrate, ipak, nisu do kraja uspele da "prokrijumčare" i zabaruše prisustvo SPS-a, jer je Ivicu lično prepoznao predsednik Socijaldemokratske partije BiH Zlatko Lagumdžija, koji je odmah demonstrativno i bez pardona napustio Kongres, što je ostale prisutne ostavilo u čudu.



Inače, Kongresu je prisustvovalo 600 delegata iz više od 140 zemalja širom sveta. Na to ko je "persona non grata" zbog koje je Lagumdžija napustio skup prisutne je podsetio predsednik Srbije i lider DS-a Boris Tadić. U svom obraćanju on je objasnio da će "u novoj proevropskoj vladi, koju predvodi njegova stranka, biti i Socijalistička partija Srbije, na čijem je čelu Ivica Dačić". Predsednik Srbije učesnicima je objasnio da SPS prvi put učestvuje na Kongresu Socijalističke internacionale, i najavio je da će ta stranka uskoro podneti zahtev za članstvo.

podvucenozutimnaslovna1dl3.jpg


http://gazetaredakcija.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1548&Itemid=70

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Mmnogo su jadni!!!!! :rotf::rotf::rotf::rotf:
 
ATINA, 2. jula - Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremic izrazio je veliko zadovoljstvo uspehom koji je delegacija DS imala na danas zavrsenom Kongresu Socijalisticke internacionale u Atini, jer se u zakljuchcima skupa poziva na nastavak dijaloga o statusu Kosova i Metohije."Uspeli smo da se izborimo za formulaciju koja odgovara nasem gledanju na kosovski problem i nasim drzavnim interesima - Socijalisticka Internacionala je pozvala na nastavak dijaloga o statusu i na jasan nacin pozvala sve partije clanice i sve drzave da se uzdrze od jednostranih koraka, odnosno od priznavanja nelegalno proglasene nezavisnosti", rekao je Jeremic agenciji Tanjug
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top