Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E vidis zaboravih na 2 put, dobro si me podsetio... :)
Anyway, svako ima svoje omiljene likove i one koje ne podnosi, i glupo bi bilo da se prepucavamo oko toga...

Sta mislite o Zetsu?
Ja o njemu nista ne znam, koju tehniku ima zna li neko, on je kao dobar i los, neutralan?
Pozdrav moram da idem...

Zetsu.jpg

Zetsu je monogo urnebesan lik,svaki put se slatko nasmejem kad pocne da prica cas on cas njegova "zla"-crna strana,a u mangi imaju ona kao skrabava slova,kako je to sltako,da se razlikuje.:rotf:
I kada se raspravljale bela i crna strana koju ce bitku da gledaju kada se Tobi trebao bori protiv Naruta i com,ili Sasuke i Itachija ali na kraju je zla strana pobedila i morali su da odu da gledaju bracu U.Dobar izbor!!!!!!!!!!:super:

@Little Alien

Ma lik je gotivan skroz...

@lprsic

Moze biti, i ja bih hteo da saznam nesto vise o Pain-u... :)

@Svi

Ovo je jedan veoma dug-dug anime-manga serijal i nadam se da ga nikada nece zavrsiti... ;)

To bi bilo glupo, jer ne treba da bude never-ending circle.
Ja bih ga zavrsio sa war arc-om koji sledi. I eventualno neki epilogue arc, da vidimo sta se posle desava sa likovima.
(a verovatno ce tako i biti)
Mislim da je Kishimoto rekao da ce imati oko 500 chaptera sve zajedno.

Ma kakav stric, to bi bilo glupo.
A da je Tsunadin brat, to bi vec bilo zanimljivo, kad se Tsunade suoci sa njim.

Ne, vec treba da se vrti u krug...
Naruto Sasuke i Sakura treba da zamene mesta sa Jiraiyom Tsunade i Orochimaru...
To bi bilo bolesno... D

Tako mozda i bude.

P.S. Rekla bih da je Pain mozda Kushinin brat,jer oboje imaju narandzastu kosu i on je iz Rain-a,a ona iz whirpoola-a,to je slicno mozda je i on iz whirpool-a a preso u rain,uslerd onog rata!

Ja sam to postavio :)
A tako sam procitao na netu........ Kao onaj glavni Sage rekao je Jiraiyi za izabranog (tj. Naruta) i da ce Jiraiya napisati knjigu.......... A ta knjiga je nekakvo prorocanstvo, i po njoj Pein ce se morati boriti protiv Naruta..............
Kada to saznaju, svi oce da ga zastite, a Naruto se usere od straha.......

Pa sta ako je napisan na japanskom, to je neki Japanac-fan napisao, isto kao kad bi ti to uradio, pa bi bilo prevedeno na Engleski.
I niko ne moze da zna nista sto ne pise u mangi.

Procitaj ovo................ Bas je zanimljivo.......
Why are the writers making Madara’s face so secretive???:
Because, if he does have Obito’s body, there will be some drama between Kakashi and Madara, probably ending with Kakashi’s death.
Random thoughts on what will happen in the manga:
Orochimaru isn’t completely dead, and Kabuto swore revenge against Saskue, so I wouldn’t be suprised if somehow Kabuto shows up in the Leaf v. Akastsuki/Hawk battle on the Leaf’s side.
Sad nadjoh na Netu.............

Na onon Ultri gde sad ide Naruto na srpskom.. Kazhe narator, ili sta vec na reklami za Naruto:

Naruto ima samo jedan cilj, a to je da postane hokage, majstor dziudzice.

xDD

Strasno!!!! Ali dobro, bolje da deca gledaju kako ce postati majstor dziudzice, nego neke tamo Huane i Kamile, i Lame i sta vec..............................
A ovaj gore link, tj. slika je super........... Who is Tobi? It's Naruto......................
Umro sam od smeha.........:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back