Did we land on the Moon ?

Mi imamo fotografije i video materijal.

Osim toga rekao si nemerljivu glupost. Kad bi mi tebe uverili da su bili, zašto bi ti tako uveren uveravao bilo koga u suprotno.

Fali ti logika tu isto kao što ti fali i u svemu ostalom. Ko da ja tebi sad kažem "Uveri me su ljudi bili na 200 metara ispod površine mora. Nemoj da koristiš snimke i fotografije jer ja verujem da su lažne. Nađi način da me uveriš."

Fotografije i video materijal jedino i imate, al vam fali dokaz da su snimljene tamo gde tvrdite.

To kome fali logika se vidi čim pogledaš poslednjih nekoliko postova.

- - - - - - - - - -

Dati su dokazi na ovoj temi ali ti si tvrdoglav pa samo teraš jedno te isto.
Uostalom, evo ti profesionalaca koji su špijunirali svaki korak:

https://en.wikipedia.org/wiki/Third...pollo_Moon_landings#Observers_of_all_missions

Znači, zakleti neprijatelji su detaljno pratili šta radi NASA.
Pa kad su se oni pomirili sa tim da su Amerikanci sleteli na Mesec, onda nema više nikakve sumnje.

Nisu dati nikakvi dokazi.
Čak je i jedini dokument koji je eventualno mogao da bude podložan naknadnim ekspertizama zgodno uništen uz obrazloženje da je to učinjeno zbog manjka skladišnog prostora.

Fotografije i video materijal jedino i imate, al vam fali dokaz da su snimljene tamo gde tvrdite.

To kome fali logika se vidi čim pogledaš poslednjih nekoliko postova.

- - - - - - - - - -

Nisu dati nikakvi dokazi.
Čak je i jedini dokument koji je eventualno mogao da bude podložan naknadnim ekspertizama zgodno uništen uz obrazloženje da je to učinjeno zbog manjka skladišnog prostora.
I šta ti misliš, kakav bi ja dokaz trebalo da imam da su fotografije stvarno snimljene na Mesecu?
Recimo da su stvarno snimljene tamo... šta običan čovek može da ima kao dokaz?
Recimo ti nemaš nikakvog dokaza da nisu snimljene na Mesecu. Imaš neke priče, ali to imam i ja.

Od tebe zaista ništa ne očekujem, sem da se malko pristojnije ponašaš kad mi se ubuduće budeš obraćao.

Od njih, eventualno neki dokaz u koji normalan i razuman čovek može da se pouzda.

E i ti si mi golemo mudo, pa da te titram ovde.

A nisam ni očekivao da ćeš imati odgovor na pitanje. "Eventualno neki dokaz" nije odgovor, jer ni ti nemaš nikakav eventualni dokaz.

E i ti si mi golemo mudo, pa da te titram ovde.

A nisam ni očekivao da ćeš imati odgovor na pitanje. "Eventualno neki dokaz" nije odgovor, jer ni ti nemaš nikakav eventualni dokaz.

Ne treba da titraš nego da se ponašaš ko čovek, a ne ko stoka.

No, tvoja stvar i tebe oslikava.

Nema dokaza da su fotografije i filmići snimljeni na Mesecu i to je jasno ko dan beli.

Sad samo ilustracije radi da se vratimo na početak naše male diskusije.

- - - - - - - - - -

...........
Jako je slab argument "Znam da je lažirano, ali ne znam kako". Tako se ne utvrđuje istina. Na tome se ne zasniva nijedna teorija i ne pokreće nijedna rasprava.

Još je slabiji argument znam da nije lažirano, ali ne znam kako.

Ovo smo sve prošli pre par godina na ovoj temi.

Uopšte nije problematika da li je signal stizao odozgo, samo je pitanje ko ga je i odakle slao tamo.
Sem toga po stoti put, ovo je deo foruma namenjen zabavi.

Ne treba da titraš nego da se ponašaš ko čovek, a ne ko stoka.

No, tvoja stvar i tebe oslikava.

Nema dokaza da su fotografije i filmići snimljeni na Mesecu i to je jasno ko dan beli.

Sad samo ilustracije radi da se vratimo na početak naše male diskusije.

- - - - - - - - - -

...........
Stoka se ponaša tako da ne razume svet oko sebe. Jer je stoka. Ti smatraš da je dovoljno da kažeš da dokazi ne postoje i da postoji samo detelina da se pase. Ti ne razumeš svet oko sebe.

U tvoj mozak ne može da uđe informacija da ti ne diktiraš celom svetu i svim svemirskim agencijama. Ne možeš ti da tvrdiš da oni ništa nisu radili. Kao što ni krava na livadi ne može da tvrdi da internet ne postoji. Jedino može da pokaže da nije svesna da ukapira savremenu tehnologiju.

Pitanje i dalje ostaje. Koje dokaze ti tražiš ovde od nas? Šta bi mogli da ti pokažemo kao dokaz? U nauci se podrazumeva da se za neku tvrdnju traže dokazi. Jedino u srednjem veku to nije bilo potrebno da bi se ljudi spaljivali na lomači. Ti si potomak tih inkvizitora i da vas ima više, vi bi unazadili svet i ubijali slobodouman narod.

Одело у коме је Армстронг био на Месецу, обратити пажњу на ципеле.

9561h.jpg

И траг који је оставио

fghh.jpeg

preko tog odela išle su "moonboots", koje imaju takav trag:

Pogledajte prilog 398930

Pogledajte prilog 398931
Пази њима није јасно да је траг баш онакав какав и треба да буде, с попречним пругама да се спречи проклизавање јер нико пре Амстронга и Олдрина није био на Месецу.
Невероватно да се незналице у свом необразовању, недостатку логике и просте нежељености да прочитају ишта сем Трећег ока и сличних бљувотина ухвате за неки безначајан детаљ и тупоглаво га се држе а превиде масу доказа.

Isto tako fali dokaz da je pupin izmislio Pupinove kalemove i da je Betoven napisao Betovenove simfonije... Mislim ok, svi veruju u to, ali gde je pečatirani i overeni DOKAZ? :lol:

Naprotiv, za Pupina i Betovena postoje apsolutno neoborivi dokazi.

- - - - - - - - - -

.................:super:

- - - - - - - - - -

preko tog odela išle su "moonboots", koje imaju takav trag:

Pogledajte prilog 398930

Branimire, nadam se da nemas fetis na Glavasa, mada, ne bi me cudilo da imas obzirom da si naklonjen nacistima, fasistima i slicnim.

Flat_Earth_Memes_266_19.jpg

Otkad su Rusi nacisti, fašisti? Glavaš nije Rus. Rusi imaju svemirski program u koji 100% verujem. Rusi znaju da je čovek bio na Mesecu i znaju zašto oni nisu otišli i zašto sada više niko ne ide.

Uostalom to znaju i ostale svemirske agencije. A te tvoje baljezgarije kucaš na kompjuteru koji je začet u IBM kompaniji koja je itekako imala veze sa nacistima. I sad? Šta? Kompjuteri ne postoje? Ti si fašista? ŠTA???

Back