gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
ja mrzim bilo kakvu tackicu i fleku na staklu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drug i ja tapacirali onaj konbe, ako se secas, tj. lik radio stranice i plafon, a moj ćale sedista.jeste nekad pokusavali da tapacirate nesto u kolima?
jel imate presvlake u autu?
ja se razmisljam greota mi da cepam sediste farmericama, mada u renou se nije pocepalo al opet, haba se.
ali sve ove presvlake koje imaju da se kupe su iste, smrde na kineski naftalin i toliko su plasticne da mislim da bih se samozapalio od elektriciteta koji bi mi se nakupio. iovako kad udjem u kucu i skinem dzemper uzmem veliki mesingani kljuc od 30cm da se uzemljim na metal preko njega.
- pa svaki uredjaj na autu je uzemljen na karoseriju i motor. ako kazes da on iz nekog razloga nije dobra masa, onda nikome nije dobra jer se svaki minus na kraju tu uzemljuje...
- anlaser tesko da povuce 500A bogami. evo kod mene na brodu je anlaser od 1ks i to kad se preracuna vuce 60A, a pali dizel od 1400ccm koji ima zesce masivan zamajac... sa 500A mozes da startujes planetu a ne motor...sa starterom od 6kW se pokrece Ovo a i on ne vuce 500A nego 250 posto je na 24V...
- u srbiji se proverava gorivo tako da sad su vec malo izlizane te price o vodi u benzinu, i slicno
- kablovi ne mogu nikako da smanje potrosnju 10%. jer ako ti auto toliko nije palio svecice onda nebi ni isao...
- i opet nemoguce da je to sve prepakovani galax. pa koliku proizvodnju oni to treba da imaju kad se pakuju umesto svih drugih ulja. pardon, osim "zenox" .
sve to i dalje ne omogucava da jugo trosi 5,5 litara osim u leru.
@ Navar još uvek nisi rekao gde se nalaziš da dođem ili ti samo praviš reklamu za ulje i svećice ,ako si majstor kaži evo mene.
za razliku od nekih skolu sam zavrsio, a studiram doticnu materiju.idi malo u skolu za promenu pa onda pisi ili bar KUPI neku knjigu mesto sto "znanje" stices na forumima
Jel zna neko kako da utvrdim da li je siromasna smesa na plinu? Nemam sekvent, vec venturi, BRC, a auto je sa elektronskim ubrizgavanjem, nije karburator. Kad dam jaci gas i oduzmem ga skroz, malo pucketa na auspuhu, pa mi rece jedan komsija mozda je malo siromasna smesa, al kako ni on nije neki strucnjak, nisam siguran da je tacno to sto prica. Inace, ova pojava se ne desava na benzinu.