- Poruka
- 1.000
Sme li i ovoj kafani da se pcuje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm sta bre?
Borka šta je sa konjkursom?
Borka predlažem da sabereš poene ovako kako je glasano, pa nek pobednik zada novu temu.
Plus zanima me zašto nema više poetskog konkursa? On je prekinut a bio je u relativno dobrom stanju, barem što se tiče odziva...
Da. Umorih se i demoralisah od čekanja da stignu priče, pa posle i da se glasa.
Poetskog konkursa nema jer je za njega (bilo) opalo interesovanje.
Ta sudbina, po svemu sudeći, čeka i prozni konkurs. Dakle, danas ću proglasiti pobednika i otvoriti novi konkurs sutra uveče.
Ukoliko opet ne bude više od 3 priče, neko vreme ćemo pauzirati.
[Citat Original postavio Napast:
Borka:
pauziranje neće revitalizovati konkurse, to smo već probali, kao bili su odmori pa čekamo ovo ono...
neće se samo od sebe srediti
nego evo mog predloga:
Neka konkurs traje recimo 10 dana (ili koliko već misliš/mislite da treba) ili dok se ne sakupi minim 5 priča/pesama,
Znači pisci će imati ili 10 dana da pošalju priče i ako ti u tom roku stigne 5 ili više kreće glasanje jedanaestog dana.
Ako u roku od 10 dana 5 pisaca ne pošalje svoje radove konkurs ostaje otvoren dok ne stigne 5 priča.
Ti bi Borka obavestila koliko još priča nedostaje. Kada još neko pošalje priču obavestila bi o tome i koliko još fali.
Na kraju će neko uskočiti i napisati priču kako bi mogli da idemo dalje. Verovatnoća da niko nikada ne uskoči i ne skupi se 5 priča je ekstremno mala.
Ako se to desi onda bi to bio logičan kraj konkursa.
- - - - - - - - - -
I imam jedno pitanje: ko je menja ime kafane u Klub književnika i kada je bilo glasanje, objava, dekret šta god za ovo novo/staro ime?
- - - - - - - - - -
mada vidim gore i razna druga imena kafane SF caffe sa početka vreme/prostora, kako to funkcioniše?
Više vremena i promena pravila da svako može da pošalje samo jednu priču. Nek se šalje i više, ko stigne da napiše.
ajde još jedno na moj račun
- - - - - - - - - -
![]()