margine ili sta?
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: margine ili sta?

  1. #1
    Zainteresovan član glok (avatar)
    Učlanjen
    27.11.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    198
    Reputaciona moć
    53

    Podrazumevano margine ili sta?

    Verujem da je na ovakvo ili slično pitanje već odgovorano, ali preveslao sam postove i ne videh ništa što bi mi rešilo problem. Naime:
    Nakon slice-ovanja slike i postavljanja delova u layot cell u okviru istog layot table u browseru se javljaju linije na mestu dodira 2 slike, tj. slike se ne dodiruju nego se između njih vidi pozadinska boja Layout table (vide se se samo vertikalne granice, dok horizontalno slike dodiruju jedna drugu). Border=0.
    Hvala na pomoći.



  2. #2
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: margine ili sta?

    Ja jednostavno upotrebljavam <div></div> za pozicioniranje bilo kog elementa na stranici i nikada nema tih ni slicnih problema, bez tabela ili drugih nacina.

  3. #3
    Domaćin LePiaf (avatar)
    Učlanjen
    20.04.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    4.795
    Reputaciona moć
    101

    Podrazumevano Re: margine ili sta?

    Nema ti druge nego da detaljno pregledash kod i nadjesh eventualne "vishkove" pixela koji ce se javiti kad saberesh sve width atribute i sl. To za sad. A ubuduce zaboravi na tabele za izradu layouta.

  4. #4
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    29.11.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    202
    Reputaciona moć
    43

    Podrazumevano Re: margine ili sta?

    Ako stavis slike kao pozadinu celije nebi trebalo da bude problema, a ako slika nija pozadina probaj da kombinujes sa top, bottom , left , right , middle i ostalim align atributima za sliku.

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •