klos
Obećava
- Poruka
- 90
toliko generacija čarobnjaka je prošlo
a mi još uvijek ne znamo gdje smo krenuli a to jeste važno pitanje. bilo bi interesantno saznati i to, da li je odgovor na ovo pitanje namjerno zamagljen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toliko generacija čarobnjaka je prošloa mi još uvijek ne znamo gdje smo krenuli a to jeste važno pitanje. bilo bi interesantno saznati i to, da li je odgovor na ovo pitanje namjerno zamagljen
toliko generacija čarobnjaka je prošloa mi još uvijek ne znamo gdje smo krenuli a to jeste važno pitanje. bilo bi interesantno saznati i to, da li je odgovor na ovo pitanje namjerno zamagljen
Bezprekornost je ono što fali takvima, (nisam ni ja bolji).
Bezprekornost je ono što fali takvima, (nisam ni ja bolji).
Samo radite vezbe i rekapitulirajte.
Da, bezprekornosti nikom dosta.
Reklo bi se
da je ni Kastaneda nije imao previše (barem ne u meri dovoljnoj da svoju ulogu za života okonča unutrašnjom vatrom).
Pozdrav Nikko!
Bilo bi previše dobro i previše lako kada bi stvari bile tako jednostavne.
Stvarnost, je,
na svu sreću, mnogo složenija.
Besprekornost
je pre svega rezultat volje (namere) i mudrosti (razboritosti), a vežbe, tehnike i prakse samo su alat za postizanje cilja.
U ovo vreme Duh (Namera) je prilično škrt(a) u darivanju ljudi voljom i mudrošću.
Nikko ko Sigal!![]()
Ne, on je imao sasvim dovoljno, i zavrsio je sve kako treba, ne brinite za njega.
Stvari jesu jednostavne.
Ne, to je (na srecu ili ne) u isto vreme i najprostija i najslozenija stvar na svetu.
Ne, besprekornost je rezultat svega toga zajedno. Nije dovoljno biti razborit i imati nameru da bi se doslo do besprekornosti.
Namera nikom nista ne "daruje", sve mora da se zasluzi.
Ovo ne znam sta znaci..
Iz kojih razloga bi jedan ratnik koji teži besprekornosti trošio svoje vreme na ovom forumu?
Iz kojih razloga bi jedan ratnik koji teži besprekornosti trošio svoje vreme na ovom forumu?
Prvo, "trosenje vremena" ne postoji. To je iluzija obicnih ljudi koji imaju takav sistem vrednosti da su im odredjene stvari bitnije od nekih drugih.
Nije vazno sta radis, vec kako radis, tako da "trosenje vremena" ne moze da postoji.
Par redova na ovom forumu nisu manje vazna od bilo koje druge stvari na svetu, tako da imate pogresnu percepciju u samoj osnovi stvari.
Za ratnika nema razlike, zato sto je sve isto.
Prvo, "trosenje vremena" ne postoji. To je iluzija obicnih ljudi koji imaju takav sistem vrednosti da su im odredjene stvari bitnije od nekih drugih.
Nije vazno sta radis, vec kako radis, tako da "trosenje vremena" ne moze da postoji.
Par redova na ovom forumu nisu manje vazna od bilo koje druge stvari na svetu, tako da imate pogresnu percepciju u samoj osnovi stvari.
Za ratnika nema razlike, zato sto je sve isto.
Ljudi nisu svesni sebe i sveta oko sebe, i nisu svesni da jedna recenica moze da promeni neciji zivot, pa cak i na ovom forumu.
Nekim ljudima samo treba prava informacija...zivimo u takvom vremenu da je neophodno da ljudi podignu nivo svesti i da shvate sa zivot nije ono sto su im govorili roditelji, ili sto su videli na televiziji....i svako je jako vazan, i sve se racuna.
Ako pitas mene konkretno, trenutno sam tu dok mogu, i dok sam tu, ovo nikako nije trosenje vremena, jednako je vazno kao i bilo sta drugo...magija je svuda oko nas, i nikad ne znate koja sitnica moze da pokrene koju veliku stvar...ali zaludjeni ljudi ne znaju da postuju tako nesto, zato sto imaju unapred odredjeni sistem verovanja po kome tako nesto nije moguce, i ne ostavljaju mogucnosti za magiju.