DD
Elita
- Poruka
- 19.267

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
honey, mislim da sam na pravom putu da uskoro i konacno nadjem koji koncert ;]
pesme poput seven i thieves in the temple menjaju zivote iz korena!
naravno da tebi kazem, a evo i usput da te obavestim da mozes da biras poster :*
a kako tumacite tekst pesme seven?
hajlajt filma je scena kada izvodi darling nikki
Nego, jel idete na koncert?
http://www.mondo.rs/s184348/Zabava/Muzika/Prins_u_novembru_u_Beogradu.html
Prosle nedelje bili smo ja , brat i jos neko drustvo u kaficu ...pozovemo konobaricu da naplati i pocinje pesma "Cream" ....a tek ja kako sam se spremala da krenem odjednom pocnem da cupkam uz hej Princ peva.... svi su me tako ozbiljno gledali a konobarica se trgla , verovatno je pomislila gde gori
![]()
![]()
Inace nemam obicaj da pravim takve ispade ali posto je za temu ajde da podelim iskustvo
ovo slusam od juce ...par sati pauza pa opet ova pesma 3,4,5x za redom dok nesto radim
Gett Off, Cream, Thieves In The Temple, 7, When Doves Cry, Purple Rain, Sexy M.F, Kiss, Nothing Compares 2 U, Erotic City.
Ove pesme su mi omiljene.![]()
pesme poput seven i thieves in the temple menjaju zivote iz korena!
a kako tumacite tekst pesme seven?
Ima puno teorija u vezi s ovom pesmom, ne znam, nisam nikada razmisljala o tome.
Prvo sam mislila da ima veze sa religijom i simbolikom sedmice, ali sada vise ne znam sta da mislim.![]()
Jao, Thieves in the temple... To sam dobrih mesec dana pevala dok sam se tusirala... Zarazna pesma. A i sladak je s onim repicem u spotu... Kao immph nas.