D U K Lj A N I N

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Opet lažeš. Citiram tebe:

'Ovu priču moramo dobro utvrditi, kako jedan katolik glumi Srbina.'

Dakle, tvoje riječi su da je Vojislav Šešelj čovjek rimokatoličke vjeroispovijesti, vjerovatno Hrvat, koji se infiltrirao među pravoslavne Srbe i glumi da je jedan od njih (pretpostavljam da im naškodi). To si ti doslovno tvrdio, ne možeš poricati, jer ponavljam ti još jednom, sve što ovdje napišeš, ostaje zapisano; čitava hrestomatija tvojih laži.
    Nikad ja to nijesam tvrdio, nego samo da su mu preci bili katolici.

Zašto u dnevniku Dolgorukov nije naveo nijednog Srbina u Crnoj Gori?
    Čekaj malo, polako; ne razumijem.

Kakve to ima veze sa tvojom nepotvrđenom tvrdnjom da je Vojislav Šešelj rimokatoličke vjeroispovijesti, a ne pravoslavne?
    Ajde ne glupiraj se. Srpska nacija je politička izmišljotina iz 19. vijeka.
    Znaš i sam da u Hercegovini odakle si ima 2-3 pomena pridjeva srpski za nekoliko stotina godina do 19. vijeka.
    Nema konstruisanije nacije od srpske.
    Naravno da to nervira, ali sigurno i ti nerviraš druge postavljanjem poruka koje tako ne odgovaraju temi, što činiš i ovdje!
    Ihtus je recimo zanimljiv. Nikada nije umio da definiše je li Crkva u Crnoj Gori bila autokefalna ili ne. Kaže jeste, a u isto vrijeme i nije.
    Aha. Isto mi nije jasan ni onaj nihil, ako znaš o kome govorim. On nekada zastupa da su Crnogorci i Srbi jedan narod, a nekada da nikada nijesu bili isti narod.
    Dijelimo mi iste stavove, ne briše on nikada činjenice i dokumenta, ali kad počne da premješta postove, pa da briše zato što smatra da se odstupilo od teme .... razumiješ?
    Znači on patološki mora da moderira, mora da nešto prepravlja, da briše.... a to nervira, zar ne?
    Dukljanine, a reci mi kako to da se ne slažeš sa Harijem? ja sam vjerovao da dijelite iste stavove po mnogim pitanjima. On je među prvima iznosio dokumenta koja "dokazuju" da Crnogorci nikada nijesu bili Srbi, ne samo to, no da nemaju baš ništa sa Srbima. On je zagovornik dukljanske teze ka i ti, ništa manji ekstremista no ti.
    AAAh hi hi hi majko mila; MOŽDA propisao :lol: :lol: :lol:

Ne, ne; ove stranice definitivno idu u bookmarks. Ubitačno si genijalan, za medalju! :D
    Nisam ja rekao da je to USTAV propisao, nego je MOŽDA to propisao, jer se ne zna što to znači narodne boje, kako se to manifestuje, a riječ ZASTAVA se ne pominje.
    Aaahahahahaha! :lol: A sada se ponašaš kao da u poruci maloprije ti nisam ništa napisao.. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

P. S. Ustav koji propisuje farbanje zidova kuća............ :hahaha: :hahaha: :hahaha: Ne, ne; to definitivno ide u bookmarks. Ti si kraljica neviđena, na svijetu još nijesam vidio čovjeka kao tebe. :worth:
    Ne glupira se sa tvojim brabopnjcima. U rukopisu Piščevića sigurno nema znaka interpunkcije, tako da Srbi priređivači nijesu stavili zapetu onamo đe su trebali. Jedna zapeta i srušeno srpstvo u CG. Srpstvo u Crnoj Gori spalo na jednu zapetu!

Skupi hrabrosti pa odgovori, đe su Srbi u ovom dnevniku?

http://forum.krstarica.com/showthre...mjeseca-u-CG-zašto-ne-zna-ni-za-jednog-Srbina

Čpvjek koji je ovo napisao bio je 2 i po mjeseca u Crnoj Gori, đe su Srbi tada u njoj? Zašto ih nije nijednom pomenuo?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back