Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....
....
......
da mi posaljes. . . . 
zelim sve najljepse ra tvoj rodjendan...

NEKA TI SE SWE ZELJE OSTWARE. . .
. . . ja sam zakljucila jos odawno da sam rodjena u pogresnom wremenu. . . . ne znam za tebe ali ja widim razliku izmedju njegowog osmeha u 80 i posle 93 . . . cime je on ono zasluzio, sta je bogu skriwio. . . . ? ! mozes da mi napises taj krug motole sonija i majkka malo detaljnije, znam wecinu ali ne u crewca mislim da ne znam bitne delowe. . .
. . . kaze ti bi uzela palila swece i klanjala bi mu se, i tako. . . . ja imam 1 majklowu prawu sliku, najbolji drug mi je kupio za rodjendan u oktobru. . . . bila sam tako srecna. . . . meni swi pricaju da sam prewise dobra i najiwna da swima werujem i tako. . . . meni samo nije jasno kako neko moze da bude takaw, ne znam mozda ja preterujem ali mene majkl uajai kakaw cowek da budem. . . . i ne znam sto bas swima werujem, i ne znam kako bi neko nekoga mogao da prewari. . . . razumes li me. . ? ? jaoj pa super. . . .nego dodji bar na 30 min swakoga dana da se cujemo ili kako wec. . . . mislim da dodjemo na krstu u isto wreme. .
. . . nije ti waljda neko nesto uradio na krsti . . 
ja msl danas.

. . . . srculence moje. . .
. . . . koja ti je omiljena era. . . ? ?