L L lunao 30.01.2011. mala temp., ali boli je glava pa verovatno spava bice dobro jaka je ona.............
Valeria 30.01.2011. Jaoo, jeste, on je . Kako si uspeo da pogodiš? A vidim, nešto mi liči na medvedića . (inače, ceo dan masa ljudi pogađa šta mi je na avataru )
Jaoo, jeste, on je . Kako si uspeo da pogodiš? A vidim, nešto mi liči na medvedića . (inače, ceo dan masa ljudi pogađa šta mi je na avataru )
Valeria 30.01.2011. TI NISI NORMALAN O'š da umrem od smeha p.s. Mislim da je na avataru zapravo beba medveda .
Valeria 30.01.2011. Mislim da je mladunče lisice (mada i meni liči na rakuna ) A da, a to na slici sam ja osedela od stalnih rasprava na forumu .
Mislim da je mladunče lisice (mada i meni liči na rakuna ) A da, a to na slici sam ja osedela od stalnih rasprava na forumu .
***Saint*** 30.01.2011. ja kažem samoj sebi, da ne bih previše razmišljala ono-ako ga nemam, znači nemam čime ni da razmišljam, znači nemam zašto da se nerviram
ja kažem samoj sebi, da ne bih previše razmišljala ono-ako ga nemam, znači nemam čime ni da razmišljam, znači nemam zašto da se nerviram
L L lunao 30.01.2011. hahaha, vidis sta sam njemu napravila mora da misli ova je bas odlepila ................ a nezna da sam ja uvek takva,-hahahaha
hahaha, vidis sta sam njemu napravila mora da misli ova je bas odlepila ................ a nezna da sam ja uvek takva,-hahahaha