Mjöllnir

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• to vreme bombardovanja primetila sam da uopste nije bilo vazno ko je za radikale,ko za slobu, janka,marka...niko nije govorio o tome...cekali smo u redu cigare, hleb, nocu se druzili,strahovali i smejali se zajedno....imali smo jednog protivnika i bili jedinstveni...a,posle,opet smo jedni drugima bili najveci neprijatelji...cudo od naroda...:D:
    fala na boni...:cmok2:
    jesi li i ti primetio da nas samo nevolje zblizavaju? kad god je bilo gusto, nekako smo bili jedni uz druge....cim sve prodje, svaka vaska obaska...z:)
    Taj fazon... e vish to nisam znao, e pa tako ima logike ja mislio da nisu imali dodirnih tachaka tj meshanja kroz istoriju pa mi chudno bilo... meh... nemachki mnogo lep jezik... i onako brutalno zvuchi. z:mrgreen:

Si ga ti na faksu nauchio il si i ranije znao pa si zato upisao? z:)
    Ni ja... ali ima da odem. z:mrgreen:

Je l' si primetio koliko su slichni nemachki i engleski iako po nekoj logici ne bi tako trebalo da bude?
    Heheh i ti varish znachi lol z:D

E moracu tako da se iskuliram isto...

Zavrshio sam faks, inzenjer informacionih tehnologija... z:mrgreen:

Tako reci programer i josh par stvari oko IT-a...

Trenutno na pripravnishtvu iliti radu bez dinara z:mrgreen:

Al' dobro zato ubrzo imacu jako lepo placen posao u dobroj firmi. z:D

Mada uvek ja radim i neshto sa strane kombinujem i pravim prihode dodatne tako da se moze reci i da radim. z:mrgreen:

Kul skroz... nemachki bash zelim da nauchim... z:lol:

Shta ti znachi nik? ... i trenutna aktivnost? z:)
    Nishta evo sve je skupo bash... ljudi prsavaju standardno svaki dan chujem neko novo njesra. z:D

Nishta evo navarih se kao pas z:mrgreen: pa razmishljam shta cu od sebe, mislim sa zivotom i to... sve imam al' to mi nije dovoljno. z:lol:

Mada zaje*ano je veoma shto kad' hocesh vishe mozesh i ovo normalno da izgubish. z:hm:
    Fala za rep buraz...

... e al' ne znam za koju poruku obrisali su tu temu ili poruku pa samo crtica stoji onako... :lol:
    Ваистину се роди ...........
    Хвала пријатељу, срећан Божић и теби и твојима такође z:)
    Ma, jok,bre....Ne moze covek pevati medj tuznima, nit moze plakati sa radosnima....
    Nikad sebe ne stavljam na prvo mesto...
    Хвала ти пријатељу, и ја теби желим све најбоље и срећно Бадње вече...
    nisam, G je otvorio lalala temu sa pesmicama marcela edomajke etc

samo da rata nije bilo, u tom fazonu :roll:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back