Jacksonka

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• OKe....da znas sta mi se desilo...ovo nikad nije....probudio sam se relativno rano(oko 5 pm)i reko odo na temu...kad evo mi kura*c u usta.....internet spooooooorrrrrr pri ucitavanju stranica,nikad nije bilo ovako....jooojjooojjj ,ja sta cu kucu....iznerviro se ko Konj bolan......nece pa nece.....ja uzmem fino rasklopim sve oko computera.......malo ocistim mada nije bio ni prljav........i sastavim.....i opet nece....pa nece......i tek sad oko pola 8 se sjetio da proradi....UBIO SAM SE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zasto mislis da vise volim ruzu....ba pusti to.......

Nego sta ti je "talija" sto te nervira???
    ma, ruzna je... mogli su da ga stave iz Bad-a.. :think:
    dosadno, smorila se ko teletabis.. sa rodjacima sam slavila kao i uvek :lol:
    kako je tebi bilo?
    hvala! srecna Nova godina i ostali praznici... :zjelka3: :sneskoz:
    aha, imali smo takmicenje, ali nismo nista osvojili... inace, u tom klubu su stalno pustali MJ-a.. najvise pesmu Holivud.. a za nagrade su delili MJ masku - potpuno je bezveze... prvo, belo je lice, a drugo ne lici.. izgleda kao posmrtna maska.. strasno..
    sta ima kod tebe, kako si? z:lol:
    nisma ljuta nego sam morala da cuvam kredit. de da budem ljuta na tebe? :zag:
    evo cekam da pocnu Seranovi.

u Sos el mundo Talija je na 1:49.
    a kad napada MJ...

Da li si procitala ovu poruku......nije mi smjesam onaj mortal kombat..............procitaj ponovo!

EEE ja sam tebi rekao da je smijesan onaj klip od bibera kad izleti ona iz publike pa se zabije u zid.....tek sam sad skontao sta si mi htjela reci za onaj klip..............aj prvo sam mislio da je neka obrada pjesme(nisam slusao rijeci zato sto covjek ne zna pjevati) a sad kad vidim o cemu se radi joooj...da mi je vidit ove ljude.....i sve poklat ko pilad.....Mame im se najebem..........znas kako sam se iznerviro jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........daj noz da ih pokoljem...

Nebi mogao zaklati zivotinju NIKAD....a ovog covjeka da vidim.......neznam ni sam sta bi mu poradio!!!!!
    EEEE......jutro,.....pitas me zasto nisam tu...pa zato sto ustajem oko 5 pola 6 navece......a sad sam tek ustao...legao sam u 7 ujutro......aaaaaaaa sto ti sad ode?
    aj vrati stari plzzz ovaj mi se ne svidja miki je lepsi jer si bila na maksimovoj temi?i KOD BABE SAM
    kretenu napisala sam ti to nisam ni videla poruku i napravila sam maksimovu temu i promenila si sliku z:)idem sad u setnju docicu za pola sata sat ostani tu plzzzzzzz
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back