nataliee07

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• E, ne znam sta da ti kazem... Ma videces da ces se vremenom odluciti i shvatiti sta vise volis...Kad to uradis, javi obavezno...Odakle si?
    Pa ne bas...Uglavnom metal i rok, mada mogu da slusam i ozbiljnu muziku... Ne mogu da kazem da nessun dorma nije remek delo, kad jeste. Sta ti slusas?
    Paul Potts- Nessun dorma... potpisujem sve sto si rekla... Pesma je remek delo. Mislim da je koriscena je u jednom segmentu filma "Mar adentro"... Ako nisi odgledala, pogledaj...
    OK. Vidis,bicemo mi dobri prijatelji.Odoh i ja ,pocinjem da kijam i kasljucam.Cao!!!
    Joj,kako lepo izgleda oko prijatelja,i sapica mog Macka! stvarno ti govorim.Aj' ostaj mi u zdravlju.:bye::zag:
    Eto vidis ima i takvih!Necu da iyneverim plavo oko.Da ne ometam u gledanju....Da ne dobijem jos i packu!Hvala ti na javljanju.:D:):):):bye::cao:
    lepa ti... a pozadina na profilu not so much... mislim, ne mozes da tile-jujes nesto sto se tajlovati ne moze :)
    Vidis,imacu ja i imenjaka.Super.I,nisam pogresio ,kad sam rekao ;lepa devojka koja ima i lepo ime.Do sutra.Pozzzzz.Odoh.Bye...
    Ja te pozdravljam ,moram na neki sastanak da idem,pa cemo se piskarati sutra.OK.Bye...bye...byyyeeeee....!!!
    Hoces li da budem neiskren?A sta da radis ,rodila te majka lepu,nemoj se uobraziti,nevalja to!!!PozdravvvVVV
    Eh,sto nisam jos ostao takav!Sad sam poruzneo brate,da se samog sebe uplasim kad se vidim u ogledalu.:confused::confused::confused::lol:
    Neznam jesi li pogledala moj album,e,tamo su najlepsa stvorenja,veruj.Hvala ti puno.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back