Sibil Vejn

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• pozdravi kevu su svirali u pravno-poslovnoj
    ovaj sto svira gitaru ima malo duzu crnu kosu, lep je mali
    majke mi...i sama sebi zavidim :)
    e, samo jos da javim da sam ovih dana češće počela da puštam Ekatarinu...uticala si na mene :p
    sad i ti mozes sebi da zavidiš ;)
    e da,pa to je super,to "shto mladi narashtaji"(dodushe i ja imam 15 i poL) vole jednu takvu grupu koju dosta ljudi ne gotivi(ko i' je,be,ne znaju shta propushtaju)!!!!!!!!!
    pa.......poshto tumaram po ludackim(citaj:nama interesantnim)mestima,tu ih i nalazim u 'vako maloj Loznici!
    joj znash kako je sladak,majko mila,pio je next-ov djus na klupi na koju smo ga priterale da sedne,kako je bio zacudjen,kako nisi videla nikoga,pa ja sam u proshlu subotu kad sam kupovala odelo za maturu videla bar troje!koliko mogu da vidim,majica mu je ista ko tvoja na slici.ima i jedan decko u mojoj ulici istu majicu i on je sladak,al j.bg mora u vojsku sad
    e,eo, zavrsava mi se soba polako, opet imam komp :D
    reci im da me znadeš ak ti je taka volja :) znaš li ti kakva je privilegija znati MJ fana :p
    pa da i jurila sam ga zbog toga,da je bolje vidim.a kad se okrenuo:rumenko:-malko lici na fircija,malkice,ima oko 20 god,mnogo je sladak,:heart:nisam ga vishe vidjala,po naglasku mi se cini da je iz Bg,bash je fin,vecina ljudi koje presretnesh na ulici bi te oterala u 3 piiiip materine:confused::roll:
    Secam se ... da li sam u pravu ... nisi bila solo nego sa nekim ... nisam siguran .... puno pozdrava, hvala sto "chuvash" EKV ... vidimo se valjda ovo leto ... obavesti me ako se negde skupljate ... ja sam inache u stalnom kontaktu sa Profom ... L8R ...
    hehe a ovde na forumu važim za nekog opasnog metalca jel ((:
    i setih se da sam te ranije pitala za tvoj nick, jer nikako nisam mogla da se setim odakle mi je poznat (;
    Что ж бы, милая, смотришь искоса,
    Низко голову наклоня?
    Трудно высказать и не высказать
    Всё, что на сердце у меня.

А рассвет уже всё заметнее.
    Так, пожалуйста, будь добра.
    Не забудь и ты эти летние
    Подмосковные вечера.

Vidim Rusiju pominjete...Ne mož' to da prođe bez mene... :)
    Znači definitivno ruski. Podržavam. :) Ja sam ga počela učiti tek na faxu, nažalost... krivo mi je što nisam ranije počela. Stvarno me taj jezik oduševljava! Jeste težak, ali je jako lep.
    Čini mi se da sam pre nekog vremena pročitala da planiraš da upišeš ruski...? Diiivan jezik. Ja ga mnogo volim.
    ee, sestro :D eve ti podaci za majičicu ;)
    "Taffline" , tel: 011/289-2192
    el oćeš Ekatarinu da štampaš ?? :)
    p.s. lep ti avatarčić, mnogo je dobar frajer ovaj mladenović (bio), majklovo je godište :(
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back