Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jeste al opet sa druge strane se plasim da me ne prodje interesovanje ili da se ne uplasim sto bih vec tada na masteru morao da baratam terminima sa studija na tom stranom jeziku Morao bih da budem isti strucnjak bilo na srpskom bilo na xyz jeziku . I ono ...
E Boga mi vec mi je do glave sve oko fakulteta . Previse komplikovano ****** . Hteo da probam da odem odmah na stranu za osnovne studije pa kao pao izbor USA ispalo nista od toga razlog novac . Pa onda se odlucio za jeftiniju varijantu (Francuska) pa i to od skora palo u vodu zbog nivoa jezika koji ja ne posedujem a iskreno ne ostaje mi se tamo 2 godine (da tracim, ne bukvalno ali ne ides na fakultet za te 2 godine samo da bih doucio jezik) da propadaju kad za te dve iste mogu ovde da ocistim pola fakulteta pa posle na master da odem (ako budem imao dobar prosek i jos uvek interesovanje) negde gde hocu ....