goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ne znam gde da trazim tvoje foto...gde su sada albumi sa slikama?
    Dobar dan želim!!! Uz ove predivne zvuke (malo smanjiti volumen) :heart:

izgleda fantastično.....:rumenko: godine nemaju veze sa izgledom....
    moja baka je umrla u 84g. bez ijedne bore na licu...delovala jedno 20 godina mladje, a, život je šibao samo tako......genetika i duša u čoveku su bitni......duh čini ličnost...;)
    kad pogledaš malo bolje,muškarac tek postane "pravi" u nekim kasnim 40 tim...:)
    to mi žene treba da žalimo što je lik gay..
    voliš horor priče?....meni je ceo život horor,tako da ..te pričice izbegavam.....
    čika doobro izgleda :)
    ne, ne... ima veze sa programiranjem- kontrolom uma- subliminarnim porukama...
    Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku goxy.
    gde bi ovo voleo da se nalaziš,šta je to?
    kako da nije sramota....blam,bre.....nije to bilo šta, neki levi banket, pa, ajd, ko se pojavi,pojavi....dodela Nobelove nagrade, bre ... ( što reče jedan moj komšija večeras..."vrhovna nagrada"....:lol::.. ) i ovaj mulac sam odluči da se ne ide.....pa,msm, stvarnooo...
    Nobelova nagrada...:roll:......
    ovaj Saša tvrdi da je on sam odlučio da ide, pa otiš'o čovek vladinim aviJonom...što nisam ja tako odlučila da idem...da l bi mi dali avionče :lol:...nikako da kaže ono što je jasno da su mu naredili da ide...toliko jasno..
    iznervirao me onaj zaštitnik prava gradjana...Saša......al, sam ipak odgledala do kraja...
    ma, nisam prespavala vek, samo dan....:lol:.....
    znači, bio si s ovu bandu...lepo proveo dan, to je najvažnije.;)
    prespavala ceo dan....ustala u pola 8 večeras.....sad se budim uz Legende i kafu, gledam posle Utisak, pa ne znam šta ću kasnije.......da ću opet da vilenim il nešto korisno da radim.....hvala na pitanju....:cmok2:
    ti, dobar si?

Nema... :( Pojela maca (bejase to velika maca, koliko je svega i svaceg pojela. Bice da je ona uzrocnik i bele kuge :think:) :lol:
    276573--tarun87--Sabri--Alice--lol--ngi-5-extras--art_large.jpg

Nedostaje par stavki da bi ih bilo, a da nije rec samo o "pakovanju" ili "formi" ;)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back