Rechke

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ajde,piši sve što znaš...Pa će upoređujemo;)
    Mada kažem ti ima u Bg predgrađa koja su u mnogo gorem stanju od Čačka,i po mentalitetu i po interesovanju za bilo šta...N govorim o ciganima govorim o ''našim'' ljudima.Pozdrav
    sto, ne svidjaju ti se avatari? :)
    Ovo je Brian Viveros, super je, malo morbidan ali ja to volim :mrgreen:
    :lol:

Sto be neces doktorat :lol:

Zanimljivo je to ....

Meni dolazi sve u opticaj svaka prirodna nauka, samo ne mogu da se opredelim za uzu oblast to mi je problem :/
    Један разлог јесте нетолернација неких чланова према мени. Други разлог су нагомилане личне обавезе (почевши од факултетских). Трећи разлог јесте делимична политичка безвољност, узрокована тиме што процес промена у Србији се одвија далеко спорије него што сам се надао. Четврти разлог јесте то што треба да решим неке приватне проблеме, почевши од тога што девојка коју волим и којој се ја свиђам није са мном у вези (па нешто не могу бити ни специјално сконцентрисан на Форум). Вероватно има још неки скривени разлог у мени...но ово су четири главна. Ипак, не желим да гасим налог, због неких Друштвених Група, попут оне "Хоћемо промене", у које сам доста енергије уложио. На Групама ћу су свакако бити присутан...
    Нисам приметила да је Блајбуршка сестра кажњен појам на правилнику крстарице
    Значи ја немам право да мисли другачије нити да изведем свој став јер је то другима увреда.
    Како сам ја то вређала а оно да је Младић вампир у сандуку није увреда и онај силни спам о Стаљину није увреда?
    Реко друже приметих да она није кажњена ,добро онда само ја престављам Јованку Ореланку
    срамота!
    Нешто нисам приметила да сте и њу казнили ја сам само подлегла њеној провокацији што нисам смела
    али ето омакло се.
    Што њу ниси казнио друже за све увреде изречене мени ,него си њене поруке избрисао а мене казнио
    Није фер:(
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back