zxy 02.12.2010. Predlažem da postaviš i jedan sto da možemo kafu da pijemo i da se odmorimo malo dok tu staru dobru muziku slušamo A možda i kafe otvoriš kad već svu noć probdiješ
Predlažem da postaviš i jedan sto da možemo kafu da pijemo i da se odmorimo malo dok tu staru dobru muziku slušamo A možda i kafe otvoriš kad već svu noć probdiješ
Storm+y 02.12.2010. Hvala, Zexy! Daj odmah još jednu duplu. Noćas se malo spavalo... A ima pooooslaaaaa.....
Storm+y 02.12.2010. Malo stare, dobre mJuzike. Opet, za slučajne prolaznike i putnike namernike... kroz moj profil...
Storm+y 01.12.2010. Haj, Zexy! Ah, kako Ti znaš da me pronađeš... TNX! Da mi samo vidiš keeeezzzzzz!!!
zxy 01.12.2010. Haj,S., Kad dodješ i odmoriš se zanemari na tren sve i pusti srce da malo proveseli se
Storm+y 29.11.2010. Vidim ja da je Zexyju drugo na pameti, a ne salate, paste i špageti! Osta Storm+y gladna, jadna... (Ovde je trebalo da ide jedan odličan stih, ali nije u skladu sa mojim svetlim likom i delom, te je odmaK cenzurom ukinut)
Vidim ja da je Zexyju drugo na pameti, a ne salate, paste i špageti! Osta Storm+y gladna, jadna... (Ovde je trebalo da ide jedan odličan stih, ali nije u skladu sa mojim svetlim likom i delom, te je odmaK cenzurom ukinut)
Storm+y 28.11.2010. Ako će biti tu i sveće i romantična muzika, to nikako neće moći da odbije Storm+yka!