Deuce

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Aj ti meni objasni kako si prvi u ovoj igrici Xtreme Shell Game ? :mrgreen: Nema sanse da se povataju kuglice, nema sanseeee :lol:
    Znam taj osecaj.;)

Nisam imao.
    Jedno vreme mi je stajao
    Robert Smith iz The Cure.
    Mislim da je cak bilo vise avatara
    sa njim. Ima par slika gde
    bas lici na John-a (zbog frizure).
    E sada sam pogledala trailer. O propasti Maja, je l' da? Izgleda mi zanimljivo.... si gledao ti?
    Aj da ne kontamiramo temu dalje.. :D
    Nije se velika civilizacija unistila iznutra, vec je bila unistena
    od strane Kortesa. To je bitna razlika, a ne stoji u recenici...
    hehe, ma sto bi me razocarao? :D meni je bitno da ja to volim. :) a za tebe mi je drago sta drugo vec volis... drago mi ti legla slicka. :) jeste super.. a i ja volim bas takve.. nekoliko boja, apstraktne po mogucstvu.. pregledne.. a siva mi je em super em ide uz xp temu.. pozzz.. :)
    i ja sam je dugo koristio.. nema na netu jer sam ja malkice preradio jednu sliku sa neta da bi bila u tim bojama u kojim si je i video, i da bi ichigo bio desno (da mogu levo da ostavim ikonice)... volim manje detalja na pozadini pa mi ova super.. gledas bleach? :)

a na netu imas plavu verziju sa slovima.. nije tvoja rezolucija.. al mozes da je prepravis... :) secnes malo... evo je: http://www.bleachportal.net/fanart/artwork/1154928402_iBankai.jpg

a ako nadjem ovu svoju sivu... ostavicu ti kasnije i nju. :)
    Jel bre, jel tebi to Bekam idol??? Cekaj nije jos igrao u Partizanu. :mrgreen:

Btw jel da skidam Fallen il jok? Si gledao? Sa Denzelom.
    Auuuu pa ovo stoji samo crncima dobro... cak ni Bekam nije nesto privlacan ovako... Sto? Si planir'o d' ispletes? :zper:
    Pa ybg kad sam vec gledao dosta filmova i zrunde samo 4 nisam pa reko da pitam dal moze da se glasa :lol:
    Pa ne mogu da glasam, kad su sve filmovi stari po 50 godina, nista nisam gledao :p
    U svakoj rundi gledao sam po 4 filma :D
    Pa znas kako onaj patak u crtanom filmu umesto upuCaj kaze upuSaj.... Suska dok prica... Upusaj ga sad upusaj ga sad.... Evo ti....

• Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back