Fuhrer? On me ne zanima trenutno xD
Lily? To sam i ja pomislila na trenutak, ali koje su sanse? xD Haine ju je bukvalno pokidao na komadice. Bilo bi cudo da je uspela da se regenerise xD
 To sam i ja pomislila na trenutak, ali koje su sanse? xD Haine ju je bukvalno pokidao na komadice. Bilo bi cudo da je uspela da se regenerise xD
							Lily?
 To sam i ja pomislila na trenutak, ali koje su sanse? xD Haine ju je bukvalno pokidao na komadice. Bilo bi cudo da je uspela da se regenerise xD

fb...) zavrsi. Najjaci mi je bio kraj kada se Magato pojavio
 fb...) zavrsi. Najjaci mi je bio kraj kada se Magato pojavio Secas je jednog od onih napada koji su Dog-masked vojnici izvrsili na grad? To je zapravo ovaj sad sto se zavrsio...Nego, jedan od vojnika je bio izdvojen od ostalih i igrao ulogu detonatora exploziva i ostalog.....Izgleda mi kao da je on vodja copora vodja za kojeg je Haine bio kandidat kao sto smo videli. Sta ako je to Artur ili neko drugi od njegovih ortaka odande? Delovalo mi je kao da je vazan, pa eto.. xD
 Secas je jednog od onih napada koji su Dog-masked vojnici izvrsili na grad? To je zapravo ovaj sad sto se zavrsio...Nego, jedan od vojnika je bio izdvojen od ostalih i igrao ulogu detonatora exploziva i ostalog.....Izgleda mi kao da je on vodja copora vodja za kojeg je Haine bio kandidat kao sto smo videli. Sta ako je to Artur ili neko drugi od njegovih ortaka odande? Delovalo mi je kao da je vazan, pa eto.. xD 

a bas sam zavolela Artura :<
 a bas sam zavolela Artura :< )) Pavle nije nista upisao, tek ce sledece god.A ja mozda dodjem za vikend sledeci u NS, ali mozda...Samo da znas.
)) Pavle nije nista upisao, tek ce sledece god.A ja mozda dodjem za vikend sledeci u NS, ali mozda...Samo da znas.