Rechke

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• zatupljuje mi se net ili krsta brisem jedno isto deset puta da ne mislis da se pravim luda :)
    Мислила сам да преправиш

Ратко Младић:"Туђе нећемо -- своје не дамо!"

Извини што досађујем али се нисмо разумели ако може била бих захвална
    Ајде исправи моју тему у Туђе нећемо -- своје не дамо! хвала
    дал не реагованје значи слаганје са чинјеницама, ил је то израз неслаганја, да провоцирам и далје, ил добијам одговор, макар и у виду трајног бана, тешко ми отворити нов налог, заиста или доиста неозбилјно, а колегиници поручи да кад порасте покуша да буде човек, а не као до сад ПИ..., живот је један и треба га живети,дај добро и добром се надај.
    ne, ovo je ipak jedna od ozbiljnih slika države Srbije, kada pojedinci dobiju vlast a istu ne zaslužuju, lično protiv tebe nemam ništa, šta više kao što rekoh, gotivim te na forumu, ali ne doHHHHHebane ne shvatam, pa shvati to kako hoćeš.
    Lični imam nekih političkih obaveza u narednih 10 dana pa i neću ovaj ban shvatiti lično ili osetiti, ali, internet je čudo, život je jedan i treba ga živeti, i zato što gotiviš AZRU, javi gde mogu nabaviti onaj album na engleskom, (flaver stending in d vidovs)
    du ju anderstend mi??????????????????
    Ne RISE, mada mi se čini da opštiš sa istom, zabole me i za trajni ban, u svakom slučaju, sve ti najbolje želim, a kao što rekoh, a i Mateja reče, ćeraćemo se još, nit ja znam , a ni ti sa kime kontaktiraš.
    pozitivac si, pa zato te cenim, pa ti ne mogu zameriti.
    Fala bate, al shajo maho udavi sa cenzurom, aj uzdravlje, al tema je imala veoma veliki napredak , nadam se da se bar tu slažemo?????
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back