Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja sam bio malo po gradu pa stigo na krstu.Mislil da je EXTRA.Nemoj tako cesto da menjas avatar jer izaberes jedan i po njmu te ljudi pamte.Kako ti se svidja moj???
pa ok.... ja sam ne neku stranu mnogo srecna,ali isto toliko i tuzna....mnogo glup osecaj...pa sam se verovatno zbog toga i smorila....a sta ti radis sada?
Da to je tacno.Imas li neki pistolj,mozda mi nekad zatreba pa ako oces da prodas,ma salim se.
Ali meni nekako emka izgleda mnogo lepse od kalasa,kalas nevolim zbog drvenog kundaka
Brate poznajem kalas,prico mi cale(zavrsio narodnu odbranu) kalas je toliko jak da moze da probije dve glave spojene.Kalas je mnogooo jak.Ali karabin ima neverovatan domet ali ima i rikoset
Ma salim se.E bila bi fora da nagovoris tog tvog ortaka i da uhvatite malog Cigu i da ga terate da peva nisam chiko nisam chiko ja........To bi bilo ludiloooo i sve to da snimite na mob