ispizdeo sam 
zato sto sam se razboleo
							zato sto sam se razboleo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koja ti je omiljena?
 Koja ti je omiljena?  

Ma, daj, ja to predjem trčeći za nekoliko dana
 Ma, daj, ja to predjem trčeći za nekoliko dana 
 Da, sad sam se setio - takodje jako gotivim kvalitetnu horor literaturu. Stivena Kinga obožavam.
 Da, sad sam se setio - takodje jako gotivim kvalitetnu horor literaturu. Stivena Kinga obožavam. 

Volim romantiku na taj način.
 Volim romantiku na taj način. )
)  Ili, kako kaže jedna pesma "I just hide behind the tears of a clown" - hoću reći da je moja maska samo moja, i da je skidam samo pred odabranima... koje još nisam sreo, u smislu medjuljudskih odnosa.
 Ili, kako kaže jedna pesma "I just hide behind the tears of a clown" - hoću reći da je moja maska samo moja, i da je skidam samo pred odabranima... koje još nisam sreo, u smislu medjuljudskih odnosa. 
  Evo ti još jedan haiku:
 Evo ti još jedan haiku: 

Oho - zanimljivo. Pa da, psihičko mučenje ponekad može da bude dosta produktivnije od fizičkog.  Ali, u tom slučaju ti bolje stoji nick - Mrs.Mental. Baš opako zvuči. Zapravo, ne, ne razumem tvoju potrebu za nickovima kad imaš prelepo ime... jesam li ti već rekao da zvuči kao ime neke nordijske princeze? Mislim da jesam.
 Oho - zanimljivo. Pa da, psihičko mučenje ponekad može da bude dosta produktivnije od fizičkog.  Ali, u tom slučaju ti bolje stoji nick - Mrs.Mental. Baš opako zvuči. Zapravo, ne, ne razumem tvoju potrebu za nickovima kad imaš prelepo ime... jesam li ti već rekao da zvuči kao ime neke nordijske princeze? Mislim da jesam. 

Inspirisala me ova tvoja slidža, podsvesto. Verovatno nije po nekim parametrima vrhunske poezije, ali da vozi - vozi. Već sad osećam taj drhtaj... taj klik... u telima onih koji ovo budu čitali
 Inspirisala me ova tvoja slidža, podsvesto. Verovatno nije po nekim parametrima vrhunske poezije, ali da vozi - vozi. Već sad osećam taj drhtaj... taj klik... u telima onih koji ovo budu čitali
 Ah!!!
 Ah!!!

Guy jesam, a sad, koliko sam smart, o tome će suditi generacije
 Guy jesam, a sad, koliko sam smart, o tome će suditi generacije

Btw., kako da vidim ko mi je dao reputaciju? Da li postoji neka opcija?
 Btw., kako da vidim ko mi je dao reputaciju? Da li postoji neka opcija?
 Inače, i ja pomalo pišem poeziju, čisto relaksacije radi, opušta me strašno, a naročito volim haiku. Zipa ovu pesmu:
 Inače, i ja pomalo pišem poeziju, čisto relaksacije radi, opušta me strašno, a naročito volim haiku. Zipa ovu pesmu:

posao nemam, logično, a što se devojaka tiče... trenutno ništa posebno, nekoliko potencijalnih, nijedna konkretno. Nije da sam preterano probirljiv, jedna bila jako otvorena i kul, zvala me u bioskop i na žuraje neke, ali ja sam ipak bio za varijantu da ostanemo drugari.
 posao nemam, logično, a što se devojaka tiče... trenutno ništa posebno, nekoliko potencijalnih, nijedna konkretno. Nije da sam preterano probirljiv, jedna bila jako otvorena i kul, zvala me u bioskop i na žuraje neke, ali ja sam ipak bio za varijantu da ostanemo drugari.