Evergreen86

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• pa i cinjenicu su nesto sto se moze osporiti,makar napretkom saznanja
    aksiomi su najblizi necemu sto ne podleze relativnosti,tj,ciju je relativnost nemoguce pokazati:)
    pa spartanski ratnici su bili iskljucivo muskarci
    amazonke - zenske ratnice,pa zato

u,svabalend:(
    mrzim svapski
    pa onda je i to da je sve relativno relativno?:lol:
    pa da,ali je ideja o sparti stvarno ocaravajuca
    uvek sam imala taj spartanski gen,zapravo amazonski,da prilagodim polu,ali ga nikad nisam pustila u totalni opticaj,steta
    a tek sad kad sam puz golac,bice jos teze
    jao,hvala:cvet:

potrudicu se,pocecu sa spartanskim treninzima,u poslednje vreme sa postala opsednuta idejom o spartanskoj posvecenosti psiho-fizickoj snazi.
    a i opsednuta misicima glumaca iz 300,da se ne lazemo
    moze za pocetak masaza vrata,stoji mi malo nakrivljena glava u desnu stranu,od kad sam zaspala u busu
    i jos balavila,blama
    ali samo ako znas sta radis,ne bih da ostanem paralizovana,ili slomljenog vrata
    nisi samo ti u pitanju,nekako je epidemicno:lol:

ali bolje se osecam,mada mi je isprva smetalo,zato sto ljudi vide da si smeksao,pa onda daju sebi malo vise slobode nego sto bi inace
    sad me i za to zabole

uglavnm,zbogom everu,ljubavi,zao mi je sto sam te razocarala
    Koji deo te je razocarao?:lol:

pa nisam,smeksala sam,to mi malo smeta.
    ali osecam se nekako odmornije,kad si onako napet,sarkastican24/7,umoris se malo
    e,nista:lol:
    u prijateljstva ne verujem,i mrzi me da ih negujem,pa se sve zadrzi na grupnim okupljanjima,palacinkama i te fore,sto se musko-zenskih odnosa tice,rekao si sam:lol:.
    i tako.
    luzer,sto bi se reklo.
    Nisu to nikada bile neke striktne grupe-da kazem,fenseri,metalci,emosi
    Nego nesto izmedju-u prvoj godini nafurana bitch,koja nije zelela da ima ikakvog kontakta sa razredom,vec je imala neku svoju umerenu-fensi ekipu
    posle iskljucivo muska ekipa
    u polovini drugoj i trecoj smo se skupile nas par iz razreda,svakodnevno leskarenje po kaficima,zenska klika fore,mada sam se tu silila,da kazem,to je bio neki moj svet
    sada-sa svima sam ravn,ni sa kim previse bliska,bezvezni razgovori itd
    ali sam tu najvise okrenuta sebi,na najboljem putu da skapiram da li sam kraljica socijalnosti ili sociopata:lol:
    ih,ne budi takav:lol:
    losa sam u tim stvarima,kad je virtuelni format u pitanju
    u rl mi uglavnom ide
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back