Man In The Mirror

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• sad si me zbunio....tamo piše skulptura, ti kažeš slika....sad ću da vidim šta je...
    hvala ti..
    Još si i na kumu navalio, te manijak, te narkoman...:azdaja::lol:
    Pun si predrasuda za tako mladog momka. :ljutko:
    Idemo ispočetka: :cool:
    Kako ti se svidža nova pesmica? :)
    Dobro, bre, Mane, šta ti bi odjednom? :sad2:
    Da se vratimo mi na umetnos'? :lol:
    Jeste komplikovanije za tumačenje, ali u tome je draž. :cool:
    Ma kak'i ,ovo su ti uobicajeni simptomi bolesti savremenog covjeka,
    valjda usled prekomernog naprezanja moždanih vijuga :mrgreen: pa 'oce bogme
    i glava da zaboli, insomnija da nastupi....:roll: :lol:
    Sta da ti pricam, vidjeces kad dodjes u moje godine.... :strika:
    Al' vazno je da si ti mene vec proglasio narkomanom ! :super: :zcepanje:
    Hehe,ne brini,znam da su navlakusa kao i bilo koje druge tablete kad se koriste neumjereno,
    al' meni je to doktorka prepisala zbog radi nervoze (povremene :mrgreen: ),
    nesanice ( pokatkad ), stress-press-a (isto,pokatkad), i taaakooo.....:manikir: :lol:
    A za bita...hocu rec' princezu mog ranga :mrgreen: kraljevska plaza,kako i dolikuje....:p
    Ah,uzivancije....
    ..........evo u pravu sam za godinu , u pitanju je 1999godina

...evo i jos jedan snimak iz tog perioda , koliko vidim on je porodicno posetio Koreju, ne znam sta je to tacno u pitanju bilo ali po ovim klipovima vidim da se lepo provodio

Meni nimalo ne smeta tvoje neznanje...moj brat kaze da si bas zbog toga najprizemniji fan jer pitas stvari koje zanimaju i onoga ko ne slusa Majkla a zeli da zna vise o njemu -kaze da to znaci da sa tobom mogu da razgovaraju i oni manje pametni kada je u pitanju MJ -on je to rekao ja prenosim :mrgreen:

Ja ne baratam znanjem sto se statistike tice , meni je najbitnije da imam sto vise podataka u prilog tome da je bio najnormalnije bice i da ga sto bolje spoznam kao osobu kad ga kao umetnika vec cenim

Ono sto si postavio sam odgledala ranije i ocigledno je da je to Kina ili Japan...mislim da je to bilo 99godine-mozda neka dodela nagrada jer turneja nije bila koliko znam ...ako saznam jos nesto javljam ti
    Svi su super, Picasso i Dali su najprepoznatljiviji. :super:
    Je l' znaš da je Dali dizajnirao Chupa Chups logo? z:shock:
    200px-Chupa-chups.svg.png
    Naravno da ga uhodim. (Mada, kolega, nisi ni ti bolji, sad tek vidim. :cool:)
    I Tom Kruz tako deluje grandiozno na ekranu, a u stvarnosti je metar i žilet. :cool:

Da, i meni je Avatar bio bezveze. Ja generalno ne volim SF, ali me je nenormalno privlačio da ga gledam i na kraju razočarenje. :confused:
    :zcepanje:
    Vidim jako je zabavan film. :mrgreen: Gledala sam ga davno.
    Meni se prvi put desilo da sam zaspala za vreme filma dok sam gledala Twilight, drugi deo. Oooo koja glupost! :dash:

Perspektivan malo sutra, danas ti je sve kako se snađeš i kako smuljaš. :neutral:

Jao, nemoj mi njega za dobro jutro. Viđam ga staaalno u gradu,
    ja sitnijeg čoveka skoro nisam videla. Ali ozbiljno. :eek:
    Koji film je bio?:think:Ako se sećaš, senilni stvore? :think:
    :lol:
    Ja sam skinula neki novi sa JLo, komendija romanična, ali mlaka, bezveze.
    Pustiću neki MJ koncert da popravim utisak. :mrgreen:
    Šta bi sa onim Bad-om što si skinuo?
    Google sam sredila, samo klikneš na kraju stranice da se vratiš na stara podešavanja i to je to,
    samo što moraš to da ponavljaš svaki put. :p
    Studiram španski, drugi jez. engeski & arapski. ;)
    Aloha i tebi, Mane! :cool:
    aloha.jpg

Ja koristim malo ovo free time da se isunčam i iskupam, pre nego što počnem da učim,
    onda ćemo se češće družiti na forumu. :mrgreen: Ti? Ideš na more, planinu, jezero, baru neku...? :lol:

Btw, je l' i tebi poludeo Google? :think:
    Nešto su menjali kada pretražuješ slike, sada se sve otvaraju na jednoj stranici i to je really, really, bad. Sve koči. :confused:
    Živu me smorio? Naravno da ne. :cmok2:
    Haha, ofc da nije Photoshop, to je jedna od nalegendarnijih fotki na svetu.
    Znaš za priču da ga optužuju za plagiranje i prisvajanje Milevinih skica, formula, istraživanja, pronalazaka etc. :confused:
    Eh, sad, da li to naš patriotizam prelazi sve moguće granice :mrgreen:, nikada nećemo saznati.

Jeste ista osoba, zato je slika još značajnija. :D Prva je iz 80ih, a ova druga iz 2000-i-neke.
    Bila je neka priča da su se ubili tražeći tu ženu, upoređivali su zenice nekim spec. tehnologijama, itd. i našli je 20 godina kasnije. :eek:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back