Jacksonka

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• e da Nevena oce da ide a vas dve se dogovorite kad i gde.
    msm ne znam kad je skup.
    poslala sam joj.
    naravno da ne! Majkla volim vise od svih! al Lukas...:zaljubljena: ima tek 25 godina :zper: i bas je lep...i bas je dušica :heart: obozava decu i uvek se grize za usnu sto me tako podseca na majklicu :heart:
    btw ne mogu na skup :(
    sutra sam celi dana sama kuci i bukvalno ne smem da izlazim. a ceo dan podrzumeva bas ceo dan jer od jutra do 12 nocu sam sama. i mama ne da.
    ja sam juce saznala za skup. a i nisam imala kredita kao sto sam ti vec rekla.
    ma nisam ljuta bre.
    hahahah omg ti si bas zavolela malog Bibera. idi ga navataj pa se smuvaj snjim sta fali.
    ma ne gubi Lukas nego Lam i kompanija.

ju...sto bih bila ljuta na tebe bre :heart:
    dop sam se sa Issy hahahaha ona se nalozila na Ronaldinja i Useina Bolta pa malo pricale o njima malo o Lukasu o tako...
    znam tebi se sporo ucitavaju slike xDD
    lepo,lepo dok ste se dop osecam da si ga ushvalila...xD
    nista,evo sad Lukas treba da igra u pola 4. on igra u FC Keln. a sad trenutno gledam Bajern Minhen :mrgreen: gube sa 2:0 :rida: tragedija.
    7 hiljada?!!?! ti si luda keve mi...:lol:
    znam bre za Bibera da je fanatik msm ajde vidimo spotove. copy-paste.:mrgreen:
    al ok ajde zbog tebe cu pogledati malog Bibera.... mada ceo dan gledam fudbal pa kad se utakmice zavrse eto me na yt. Lukas je bio nevidjeno potresen posle 25 juna. bas ga voli :heart:
    Kaca,plasis me..nemoj da pocnes da budes veci fan Bibera nego Majkla. msm i meni je zao njega al ono...
    ja obozavam mog Lukasa znaci ti ne verujes da sam saznala da je on OGROMAN MAJKLOV FAN! oniljena pesma mu je Billie Jean a album koji je prvi kupio je History :eek: znaci ja ne verujem i dalje. sad ga volim vise nego sto sam ga volela pre jer msm on voli Majkla znas vec koliko mi MJ znaci. znaci u soku sam.

evo pogledaj ovde msm neces nista razumeti al nije bitno..:lol:
    http://222.255.4.244:8335/vn/tinnhacngoai/25570/index.aspx

i tako...:lol:
    evo sad sam ti poslala poruku na fon.
    ma nisam imala kredit nedeljama. i uvek kad mi posaljes nemam cime da odg. fiksni mi baguje neko vreme nije bio u funkciji i pored svega toga bio mi istekao net na 10 dana :eek: uzas.

kako si sta ima novo? :heart:
    e Kacolina kad se opet pojavis...
    moja ljubav iz detinjastva koja jos traje iako vise nisam zaljubljena..:lol:
    Tom Kruz :aha:
    e idem ja sad napolje malo ti mi pisi na profil odgovoricu t kasnije... ljuuuubim te :kiss:
    hahahahahahahaah e a gotovo sad obecala si mu :zplez:
    joj Kaca nema koga nisam smorila sa Lukasom. i celu familiju i Alisu i Nevu sad i tebe :dash: al sta cu jace je od mene :zaljubljena:
    ma bre prica za one stvari sto sam dobila od tetke al ja sam to dala Jovani,sestri od tetke na nekoliko dana i to je sad u Krusevcu. Man hoce da ja to slikam pa da postavim na temu al ne mogu da slikam jer nije kod mene. i ne znam ni kad ce biti :(( ne pitaj me zasto sam joj dala debil jedan.
    docicu docicu uskoro obecavam :heart:
    Majkla volim vise od svega to znas,na Lukija se i lozim a i volim ga ali nikoga ko Majkla :heart:
    :zcepanje: nisam ga volela. nervirao me. msm na svakoj utakmici cujem Podolski i reko ma teraj se vise xDDD e a kasnije mi se dopao :rumenka: i sad smaram celu porodicu sa njim xD pocela sam i Nevenu i Alisu da smaram sa njim xDD sta cu gotovo sad svideo mi se <3<3<33
    Koliko ja znam u pitanju su video zapisi 4 njegova koncerta odrzana 1988. godine i to u celosti.

E sad meni se to jos skida preko torenta pa ne smem da otvorim fajl da vidim o cemu je rec da li su zaista celi i da li su zaista video ili su audio zapisi.
    Ako hoces, sacekaj dok se meni skine pa cu ja ovde na temi napisati o cemu se radi jel siguran za skidanje i ostalo.

Kako hoces :)

Meni je trenutno na 44.2% znaci trenalo bi se skinuti za nekih 4 dana obzirom da mi je net spor k'o puz :lol:

Eto pa tako :cmok:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back