Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hvala u njeno ime. Juče kad smo odneli tortu i ona je išla sa nama.kako je bila slatka i tako ponosna kada su hvalili njene ružice.A tek ja.Puno mi je srce.
To je baš sedefna srebrna boja. Čini mi se da je ova iz Jagodine svetlija od Barvallove ali kad sam je kupovala poslednji put bila je dosta krupnija, i samim tim se teže nanosi jer lošije pokriva. Poslaću ti telefon, pa možeš poručiti s obzirom da prodaju boju na gram. Iskoristićeš je u svakom slučaju, a možda je sada i prah sitniji
Pozdrav, srebrnu boju sam kupila prošle godine u Jagodini. Imam negde njihov flajer pa ću ti poslati br. jer isporučuju i post expresom, a istu možeš kupiti i Barvallovu srebrnu boju koja je trenutno odlična s obzirom da su promenili dobavljača. Čujemo se
Hvala puno.Beba ima 2 meseca,i bas je dobra beba.To su ti devojcice.Samo sa dvoje dece nikad dovoljno vremena.
Na forum zavirim na kratko
Pozdravljam te