Evergreen86

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Castim pice! :pivce:
    A koje s ti godiste?
    Ma zajebancija do oktobra, do polaska... E onda pocinjemo ozbiljno :D
    Pozz :bye:
    Ima novo! Upao sam na budzet na Pravnom u Nisu :D
    E sad mi pocinje zajebancija!
    mi ga skoro nismo ni videli...al ono..blila je bleja..posle pala neka vutra..sve u svemu..bilo je ok..
    Onaj deo "mnogo tesko" je ironicno recen,dovoljno je da joj kazem ja sam Srdjan,91 sam god i ona ce da se smuva samnom! A ti metalci su isto sto i fenseri,nema razlike,geaci ko geaci zato nemoj da te iscudjava sto ebu!
    izgleda da svi nesto jebu,samo ja zabusavam! Ma te od 95 mi je mnogo tesko smuvati... sta on tu ima? Kakvo zadovoljstvo kad ni dupeta,ni sisa,nema cak ni menstruaciju? Ti da si pametan i da mozes ti bi to bambusao,a ne sto ovako sviras kurtzu!
    Zar je bitno to? Zar je bitno kada ce se sa 18+ jebati sa svakim deckom sa kojim budu imale vezu duze od mesec? Kao da nesto menja to ako devojka postane drolja u 13 ili u 20 godina? Tvoja i moja zena ce se jebati najmanje sa 20 likova pre nego sto se budu udale za nas,a prodavace ti pricu da je bilo samo jednom ili dva puta i da ne znaju nista,a ko zna kome su blajvile kobas i koliko su u stvari strucne! Ako joj se svidjas,zenu je mnogo lako nagovoriti na blud i perverziju!
    Kako to kod vas se kresu,a kod mene ne? Sto mene ne salecu na ulici da se jebu,vec samo vas? Nego da se uozbiljim,sta tebe muci to sto se one kresu ili njihove godine?
    meni je u srednjoj ok...ono nije da ih nesto spec gotivim..al ima par ljudi.....
    ***....pocni da ih malteretiras.....
    ja ti se oko tih stvari slabo opterecujem...ono....nadjes neko drustvo i blei...ili navataj neku devojcicu.....
    msm odeljenje ko odeljenje.......
    i ja sam jako dugo u slicnoj fazi...al ono...polako se vadim.....
    sto si depresivan.....forum je smorio to stoji...
    pa iskreno...lepo ih je prebio....onako atraktivno...jeste da se oni ne brane....al opet...retko covek vidi tucu koja nije samo mlacenje pesnicama...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back