S S schatje 23.06.2010. ma ne mislim da je roknem on vredi, zato ću i da pokušam lepo ... ako ne ide, onda ćemo drugačije
Emin@ 17.06.2010. Prepoznala sam,istina.Znas i sama...Puno je toga... Ali,talenat imas,draga drugarice...To je sasvim sigurno
Prepoznala sam,istina.Znas i sama...Puno je toga... Ali,talenat imas,draga drugarice...To je sasvim sigurno
4thman 13.06.2010. Dobio sam odgovor... ja cu samo jedno reci: War, war never changes... Iskreno sumnjam da ga nece biti u nasim zivotnim vekovima, ali se ipak nadam da ga necemo osetiti. No, videcemo, zdravi i zivi bili...
Dobio sam odgovor... ja cu samo jedno reci: War, war never changes... Iskreno sumnjam da ga nece biti u nasim zivotnim vekovima, ali se ipak nadam da ga necemo osetiti. No, videcemo, zdravi i zivi bili...
4thman 13.06.2010. Ima istine u tome. Odakle prepisujes? Ja sam se nafilozofirao ovih dana ko nikad pre... mada ne ovde..ali i ovde malo...
Ima istine u tome. Odakle prepisujes? Ja sam se nafilozofirao ovih dana ko nikad pre... mada ne ovde..ali i ovde malo...