Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Evo me u Shabcu sad uzivam... Maki je sve nemirnija, ali ja uzivam svaki put kad me lupi! bas te htedoh pitati dal si ozdravila i kako ste mi?! Drago mi je da je polako sve bolje... joooj ne spominji mi internet i skype! Ovih dana mi nista ne radi!! nisam se cula sa dragim jos od Beca kad me nazvao i smorena sam i tuzna uzasno... pola dana sam preplakala pa kad je on ukapirao da ne vredi sto besni, da mi to ne pomaze zasmejavao me preko msn-a i takoo...
Odmorila sam se lepo... samo sto vec planiram sledece nedelje na 3 dana u BG da idem! Cmooook
da to je floridsdorf, ja sam 15 min peske odatle. mogli bi se naci, nadam se da cemo se uskoro i dogovoriti, meni svuda odgovara.
ti si jedina koja je primetila moje kukanje, i oni koji me znaju ne reaguju, nikog to ne dotice,daj da je barem nazovem sigurno joj nije lako, tako da sam se osecala ko jadnica u zadnje vreme, i pitala sam se sta samnom nije u redu.tesko je naci prijatelja u 24.godini
Jaoooo kako je dobaar sajt!!! hvala puno, taman malo da se opustim, a vala bih mogla i u krevet tek sad vidim koliko je sati... javljam ti se u petak, pa sledi dogovor! CMOK
Cuti dobro je sto dolazim u Bec, eto meni zanimacije... verujem ja u njega i u nas, moramo da izguramo kako znamo i umemo... jedva cekam da vas vidim...
E da te ne smaram ovde idi na Kutak za Trudnice, ja mislim da je na poslednje dve strane sve ispisano... i moja briga i onda podrska svih! Stvarno obozavam ovaj forum! CMOK
osecam se super, bec mi se i svidja i ne svidja sve zavisi kakav je dan, nervira me jer svasta moze da se vidi, mislim koliko povracke mozes da vidis ako prosetas malo oko svoje zgrade i okoline. i ima bas puno klosara,nadam se da me razumes. mislim da je srbija dosta zasticena sto se tice tih stvari, koliko ljudi nema para ali su barem pristojni i kulturni. ne znam da li bi moje dete da ide tu u skolu, u planu nam je da se za 6 godina vratimo u srbiju
Evo jos jedne fotkice male princeze Marte... iako se bas i ne vidi kako treba, posto smo jos mali i volimo da se igramo zmurke u tibi sa mamom ali ovde sikimo palac...
CMOK
Hvalaaa jaooo pa kako vreme najavljuju sledece nedelje?! jedva cekam da dodjem malo u Bec! u BGu bilo ok, malo sam se nervirala, malo uzivala i takooo... nadam se da se vidimo kad dodjem?! CMOK
Hehehehehe hoces mi ostaviti tvoj broj moba ili nesto!? Jer ja tamo necu imati net... ali ima se jos vremena, jer ja tek krecem za 10 dana u Bec ali cujemo se jos! Hvala ti na podrsci i radovanju sa mnom! CMOK