Sunny77

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Evo me u Shabcu sad uzivam... :heart: Maki je sve nemirnija, ali ja uzivam svaki put kad me lupi! :cmok: bas te htedoh pitati dal si ozdravila i kako ste mi?! Drago mi je da je polako sve bolje... :D :klap: joooj ne spominji mi internet i skype! Ovih dana mi nista ne radi!! :sad2: nisam se cula sa dragim jos od Beca kad me nazvao i smorena sam i tuzna uzasno... pola dana sam preplakala pa kad je on ukapirao da ne vredi sto besni, da mi to ne pomaze zasmejavao me preko msn-a i takoo... :heart:
    Odmorila sam se lepo... samo sto vec planiram sledece nedelje na 3 dana u BG da idem! :mrgreen: :heart: Cmooook :cmok:
    da to je floridsdorf, ja sam 15 min peske odatle. mogli bi se naci, nadam se da cemo se uskoro i dogovoriti, meni svuda odgovara.
    ti si jedina koja je primetila moje kukanje, i oni koji me znaju ne reaguju, nikog to ne dotice,daj da je barem nazovem sigurno joj nije lako, tako da sam se osecala ko jadnica u zadnje vreme, i pitala sam se sta samnom nije u redu.tesko je naci prijatelja u 24.godini
    ja sam u 21. bezirku, obradovala sam se sto je pala kisa malo da opere to sve sto je prljavo onda je lepse, heheh
    Jaoooo kako je dobaar sajt!!! :D hvala puno, taman malo da se opustim, a vala bih mogla i u krevet :eek: tek sad vidim koliko je sati... javljam ti se u petak, pa sledi dogovor! CMOK :cmok:
    Cuti dobro je sto dolazim u Bec, eto meni zanimacije... verujem ja u njega i u nas, moramo da izguramo kako znamo i umemo... :sad2: jedva cekam da vas vidim... :cmok:
    E da te ne smaram ovde idi na Kutak za Trudnice, ja mislim da je na poslednje dve strane sve ispisano... i moja briga i onda podrska svih! Stvarno obozavam ovaj forum! :klap: CMOK :cmok:
    Evo nas dve se polako spremamooo... javljam ti se u petak iz voza cim udjem u Austriju i dobijem domet! :cmok:
    osecam se super, bec mi se i svidja i ne svidja sve zavisi kakav je dan, nervira me jer svasta moze da se vidi, mislim koliko povracke mozes da vidis ako prosetas malo oko svoje zgrade i okoline. i ima bas puno klosara,nadam se da me razumes. mislim da je srbija dosta zasticena sto se tice tih stvari, koliko ljudi nema para ali su barem pristojni i kulturni. ne znam da li bi moje dete da ide tu u skolu, u planu nam je da se za 6 godina vratimo u srbiju
    E posalji mi broj fona na pp kad budes mogla, jer u cetvrtak ujutru krecem za BG, tamo nemam net i u petak vece sam u Becu! CMOK :cmok:
    Evo jos jedne fotkice male princeze Marte... iako se bas i ne vidi kako treba, posto smo jos mali i volimo da se igramo zmurke u tibi sa mamom :mrgreen: ali ovde sikimo palac...

CMOK :cmok: :heart:
    Eee daaa... kafa tj sok obaveznooo!!! :D mozemo u Milleniumu ili kod mene nebitno! :mrgreen: jel ces biti slobodna sledecu nedelju?! To je 19ti koliko ja vidim... :think:
    Hvalaaa :D jaooo pa kako vreme najavljuju sledece nedelje?! :think: jedva cekam da dodjem malo u Bec! :mrgreen: u BGu bilo ok, malo sam se nervirala, malo uzivala i takooo... :mrgreen: nadam se da se vidimo kad dodjem?! :heart: CMOK :cmok:
    Evo nas dve se vratile iz BGa :D u cetvrtak opet u BG, pa u petak ujutru voz za Bec :mrgreen: kako ste nam vi?! :cmok:
    E moze, super ideja! Ostavi mi na pp pa ti se ja javljam kad stignem u Bec! :D
    Nadam se da ste mi vi dobro! CMOK :cmok:
    Hehehehehe :D hoces mi ostaviti tvoj broj moba ili nesto!? Jer ja tamo necu imati net... :sad2: ali ima se jos vremena, jer ja tek krecem za 10 dana u Bec :mrgreen: ali cujemo se jos! Hvala ti na podrsci i radovanju sa mnom! :D CMOK :cmok:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back