Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bas si mi bila za zabrizit se no cutala sam i cekala ,kako je bolesnik ,dje si i sve ostalo neka su ti ta djeca zdravo takav je zivot ...Sto moras pregurat moras ...Ljubim te pisemo se...
Evo se ukljucih Milos jos cuti....Ne dopada mi se sto hoce da navuku Milosa da postuje firmiranu gardarobu on je samo hteo da to Firciju kaze jer se ovaj hvalio kako je dosao iz Amerike.Nas narod ne voli da se u krizi prica o tome...Firci je prevejani i ima gram mozga no suvise je povrijedio Milosa...
Jedan veliki pozdrav iz Sutomora...Ilke i ja kujemo planove da se ja ti i on sretnemo u Ravnom .On bi dosao kolima,bilo bi lijepo namrtvo...Inace imam i lijepu vijestRuzica ceka sina ALEKSU.Pisemo se...
Vidim te na Carobnom stapicu stigla si .Ja i mama na moru vec treci dan ...Krecili i sad sredjujemo .Sinoc bilo nevrijeme a i u Zeti. Cekamo pomoc treba da dodje Gara i Jelena .Inace sam dobro...
Pocela sa da pisem roman ...Poslacu ti prvo poglavlje kad ga zavrsim ...Ima i novih pjesama...POZDRAV...