A A AnjaNS 20.07.2009. o kojoj marki je rec tih profesionalnih preparata za ispravljanje??? jel to za kucnu upotrebu, sama bih mogla da uradm sve???
o kojoj marki je rec tih profesionalnih preparata za ispravljanje??? jel to za kucnu upotrebu, sama bih mogla da uradm sve???
A A __alexandra__ 12.10.2008. da, da na moskvu sam mislila nadam se da znate da koristite decap, ako treba neka pomoc javite se
Error 11.10.2008. E dobra fora, ja te pitam a drugi ti zahvaljuje! Znam i ja za obe radnje,pretpostavljam da si mislila na hotel Moskva. Hvala i od mene.
E dobra fora, ja te pitam a drugi ti zahvaljuje! Znam i ja za obe radnje,pretpostavljam da si mislila na hotel Moskva. Hvala i od mene.
A A __alexandra__ 09.10.2008. pogledaj kod cvrleta na slaviji ili u balkanskoj ulici u prodavnici udarnik carapa, odma iza hotela balkan
pogledaj kod cvrleta na slaviji ili u balkanskoj ulici u prodavnici udarnik carapa, odma iza hotela balkan
Error 08.10.2008. Reci mi neku specijalizovanu radnju za frizere u Bgd-u gde ima da se kupi Dikson decap. Unapred zahvalna.
Reci mi neku specijalizovanu radnju za frizere u Bgd-u gde ima da se kupi Dikson decap. Unapred zahvalna.