Rubber duck

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Uvijek se nadje takav kao on ;) ..,inace nista posebno se ne radi jedino sto je dosadno,vikend je dosao pa je sada predah od svih muka sto je bilo kroz tjedan :)
    Ok ok vidim da je doslo do nesporazuma :) inace musko sam i ne zanimaju me momci tako da izvini za onaj "duckie" izraz :) malo sam se nasalio.
    hehe da ne pisem rubber duckie...sto je djetinjasto a ne "gay" samo napisem duckie i pojednostavim :P
    inace...drustvo kako ste? :P saljivcine na sve strane :D
    To sam joj ja rekao da se muvate a cujem dobijas pp-ove od nekih prijatelja (ljubavnih)

To sam joj rekao zato sto ti poslao poz duckie onako gayski
    Ejjjjjjjjjj mortex stooo sseee nnneee jjjjaaaavvvvljljljaaasssss ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Zvezda ima odličnu školu rukometa (barem koliko sam upoznat)...nastavi da treniraš i budi uporan jer je to fenomenalan sport...ja sam ga trenirao od svoje 9-e godine do 28 kada sam na jednoj utakmici imao strašan pad na beton i kost mi se nabila u čašicu kolena...to je bio kraj aktivnog igranja ali sam još uvek u tim vodama.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back