carobnodrvo

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• :lol: Izgleda da je gen zaduzen za to prespavao generaciju pa sad ja ne jedem cokoladu.. osim crne, cirka jednom godisnje. Nego, setih se, u vezi dijete i damn kg.. joga je za metabolizam odlicna. :)
    Najgore sto ne jedem cokoladu.. eto za one koji je vole.. ali ti nemoj da gledas. ;)
    Ovako ti meni:

"Sta je bilo, cas places, cas se smejes... Pokusavas da sakrijes da si se upiskio u gace?
    Bye, bye," luzeru. :bye:

A ovako ja tebi:

_MG_0656kopiex300.jpg

:cmok::bye:
    Ne pitaj nista za uspavljivanje...Mi od pocetka s tim mucimo muku...Nema sanse da on lezi budan, tj. da lezi sa nekim i da se uspavljuje. Popije mleko uvece, pa desi se da tako zaspi, ali ako ne, onda trazi da mu pustamo "Baby Einstein" klipove, dok ne prihvati da ga nosenjem uspavamo. Nekad pretera, pa ga pustimo u krevecu i da otplace. Veceras je za divno cudo zaspao bez dreke iako sam ga spustila budnog, nisam htela vise da ga nosim. A danju nosenje...Terasa je magicna za njega, pa kako je lepo vreme, tako brze zaspi na ramenu dok ga ljuljamo. Samo se pitam do kad ce tako...Ima skoro 12kg, ne pitaj...
    Cao carobnice,
    ti si se draga bas aktivirala..nije te bilo dugo vremena i sad bi da sve to nadoknadis,jel te?I^zvini sto ti nisam odmah pisala ne sti^zem od nikole nista...pa eto...bili smo u srbiju da upoznamo baku i deku,tamo slavili rodjendan i krstili se...naucili neke nove stvari...ali jos uvek ne hodamo...neznam sta je problem ali njemu je bolje izgleda kad puzi.I mi smo ovde sami bez nekih velikih kontakta sa decom...danas smo bili u apoteku nikola je bio u kolica pa mu prisla jedna devojcica mozda ima 18 meseci i dirka ga po nosu a on...nista..ne reaguje uopste...moje dete ce biti najveci antisocijalac...mada mu to u horoskopu ne lezi...bas me to rastuzuje...tako je tesko ovde steci neke prijatelje..neznam kako je kod tebe...jesi vec dobila neke prijateljice?
    i stavi slikice,molim te...da vidimo Vuka...
    Puno vas ljubimo,pa nam pisite kad imate vremena
    Cao...Kako ste, jel hodate, rusite sve zivo?Mi ucimo da hodamo i tako...Pre par dana je prohodao i lepo hodao dva dana i onda odjednom mu frka, vise bez prstica nece ni korak da napravi iako nije padao...Polako, oslobodice se uskoro valjda, mada je za kicmu ova faza vrlo "zgodna". Bili smo danas na decjem rodjendanu, pa se bas izigrao, nema mira ni sekund. ja 1 ,jula krecem da radim, pa me vec po malo hvata grc od pomisli. Moji ce cuvati Filipa, malo i tatica kad radi uvece i tako...Posle dve nedelje idem na odmor, uplatili smo Grcku, pa jedva cekam...KISS od mene i Fila
    Хехехе... наравно да радим... политиком се уопште не бавим, осим на Крстарици... и то у паузи посла...
    Hvala:) Lep je bilo, Filipo je bio na visini zadatka. Raspolozen, ruckio malo torte...Kako ste vi? Sta radi Vuk?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back