>Annabel Lee<

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• mila moja kako ste?kako je Lorici u vrtiću,jel uživa slatkica?a Klara,jel raste?mislim na vas,iako me baš i nema na forumu....ja ti radim svaki dan i tako sve do 15 Juna kada imamo premijeru,e posle će biti malo laganije,mada još predstoji festival u Mađarskoj,ali posle godišnji odmor i putujemo da se vidimo sa mužićem i švrljaćemo negde mesec dana...jedva čekam..za vas veeeeeeeeeeeeeeliki poljubac...
    Draga kako je u Parizu ovih dana?:)Kako su devojcice,jesu dobre?
    Mi smo ok,Nikola se lepo pusta da ide po dvoristu,ali kad je nesiguran samo stane i okrene se da uzme moj prst:)Poceo je da brblja nesto neponovljivo,ali ne zaklapa,bas je smesan....cekam da se probudi,pa da idemo negde,ne mogu da sedim u kuci,vreme je prelepo...:DLjubac veliki za vas:cmok:
    pa 27 jun je termin, znači sad sam ušla u deveti pa kad bude, sutra idem na pregled pa neznam dali ćemo raditi UZ da vidimo dali je dječak ili djevojčica, a sad nešto kontam da ja i mm još nismo skontali imena:eek::lol:
    Još ne smem ni da spomenem mužu, do juče nije ni trebalo da idemo. :D
    Ja sam već isplanirala da odemo početkom septembra do Grčke, to mi je najjednostavnije.
    Još ćemo videti gde tačno, ali nije ni bitno, važno da se ide. :super:
    Isto - Luka u vrtiću, Miloš spava i rastemo. :D
    Ja sam super, naročito posle lepih vesti. Mene je sunce već obasjalo, samo da sine i napolju da mogu da izvirim sa svojim bebanom. Izluđuje me sedenje u kući...
    Šta se dešava sa mužem i onim problemom? Jel policija radi nešto?
    hvala draga puno da znas bas se sve to promeni
    prvo sam toliko bila ocajna znaci ubistvo a sad eto na kraju ispade sve super samo jos laz da prime u vrtic :)
    kako su devojke?
    kako je vreme kod vas ovo je ubistvo pravo kod nas
    Tićo mila,ne mogu da dođem sebi od kada sam pročitala šta se desilo tvom mužu..strašno..znam da si sada uplašena i uzrujana,ipak kao i druge forumašice i ja mislim da je to samo bila greška,i da su hteli nekog drugog da odvezu....a i sva sreća što je sportista pa je imao i snage i odlučnosti da se istrgne i otrči...uffffffffffffffffff....mogu da zamislim kako vam je....važno je da je policiji prijavljen slučaj,i da se svi smirite sada,najviše zbog devojčica,one sve primete,osete nervozu,pa preuzmu od vas....kako su Lorica biserka i slatka Klara?...mislim na vas....
    Cao draga!Jao ne mogu da verujem za ovaj napad!Nadam se da su samo bezveze naleteli na tvog muza....sta kaze policija?:cmok: za tebe i tvoje princeze i pazite se.Bice sve ok:heart:
    Sve je super, hvala sto pitas! :heart:
    Malo mi je dosta, jedva cekam da se porodim! :)
    Sad ce to, brzo...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back