aleksandar777

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ...Ja sam sve te sitnice ponela od kuce,a u marketu koji je na 2 min.od kuce smo kupili bas lepe tanjirice od plastike tako da smo i toga imali dovoljno.Fen za kosu ponesi,posteljinu menjaju posle 5 dana,peskira ima ali ja sam nosila i svoje,imas 6 peskira za 5 dana,pa posle promene.Nastavicu...
    Sto se tice grada za 10 min.stizete u centar .Tu imate puno radnjica svega i svacega.Mi smo isli svako vece posle vecere da se prosetamo.Vila uopste nije na periferiji nego u mirnom delu grada gde nocu mozes normalno da spavas.Ja bi odlepila da sam bila negde u centru gde je gungula celu noc i da ne mozes oka da sklopis.Obavezno kupi grcke zacine za musaku,francuske krompirice,origano i zacin za ribu.Oni su ti oko1.30 eura.Isto tako imaju prelepe suvenire.Nadam se da je dovoljno,ostavicu ti da druge lepote Tasosa i Limenasa otkrijete sami.
    POZDRAV
    mogu ti proslediti sta mi je zvoncica poslala...
    Imate na strani 237 opis vile,a na strani 243 sam postavila i fotografije kako izgleda dvoriste i vila. Napravili ste pun pogodak necete se pokajati,verujte mi.Hajde da ne otkrivamo sve.kazem ti da je jako lepo,cisto i uredno u apartmanima,namestaj je od drveta,funkcionalan a lezajevi udobni.Uostalom mislim da cete dosta vremena provoditi napolju pored bazena i u hladovini maslinjaka(imaju lezaljke u dvoristu).tako da je ono unutra zanemarljivo naspram lepote napolju.Sto se tice kuhinje-moj savet OBAVEZNO ponesi neki tiganj jer oni imaju one kao aluminijumske i sve se u njima lepi.Ponesi neke 2 manje serpice od 1 litar jer tamo imaju samo po 1 veliku pa ako hoces na pr. da skuvas virsle cekaces pola sata da ti se ugreje voda jer je slaba struja.U kuhinji imas po 3 tanjira,3 para pribora za jelo.2-3 solje za belu kafu,2-3 case.ponesi obavezno i 2,3 noza.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back