Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pa 2 na 1..je tesko raspravljati se......ono...ja se uglavnom raspravljam sa hator..i to su kilometarske rasprave sa puno pljuvanja...ali ono...retko se ko kad mesa....ali kad se udruzi njih vise..onda je zaebano...
ma miki je ok lik...ali je degen....nije faca.....vise je zaebant...ja i on smo imali samo jednu postenu raspravu..(i to sa nekog njegovog 6 profila)o homosima...i tu sam ga pokopao ...ali ovako ga je jako tesko naterati da se posteno raspravlja....
nemoj da se zamaras sa njim..ignorisi...
Uuu, istopila sam se
Iz suvog centra Sumadije sam, a slusam osamdesete, soft rock, punk rock i alternative rock: david bowieja i iggy popa prilicno slusam u poslednje vreme opet. Volim i the cure, aerosmith, kiss,missing persons, sentis zenske stvari, pop osamdesetih tipa geroge michael i sl. Pretezno slusam Britance, ali ne samo i jedino njih.
Utopli se. Napari grlo. Sisaj strepsils. Pij febricet. Zovi me da ti menjam obloge i ugrejem te/ohladim po potrebi sopstvenom telesnom temperaturom.
Pa da zajebemo mikrofon, ipak je uzivo bolje
uh uh uh
Proci ce, proci ce. Nije valjda nista ozbiljno.
Ja sam super, podgojena i srecna, gleda mi se neki lep filmic.
Videla sam da mnogo pregledas temu Nasi glasovi, pa ajde idi se oglasi tamo
pa metalci/rokeri imaju tih par mana vezanih za higijenu recnik i krug interesovanja........
nisam neki fan starki.mnogo su mi plitke nekako...a i tanke...(al sam video mnogo dobru ribu sa nekim starka/cipelama sa stiklom)..msm ja ti vise nosim maks,clasic itd.....ovo ostalo je neka tresa itd....
ovo je bilo mnogo glupo(sarkazam,ne sarkazam)
brate,ako ides u teretanu(bavis se sportom),samouveren si,uporan i otprilike znas sta radis,svaka je tvoja
pa svakako,i na slepo da kliknes,opet nece omasiti,jerbo svaki moj post vrca inteligencijom,odise pesnickim zarom,i zacinjen je lirskim duhom.
da je vise ovakvih kao ja,ovaj forum bi postao svetiliste znanja,sveto mesto nauke i lirske pisane reci.