Carol

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• U istom sosu.
    Već posljednje vrijeme, odn. posljednjih nekoliko postova - čisto i iskreno sranje. Nije to loše, ali sam svjesna da može mnogo bolje.

Napredovala sam, ali kao da ne umijem to da pokažem. Ne znam. Osjećam kako sam postigla maksimum na tom šadabada nivou, i da je krajnje vrijeme da počnem ozbiljnije da se bavim tim... i tu zaštopam.
    Nemam ideja, uopšte.

Čitam tako-tako, lektire, ovo rekreativno šta stignem. Bezveze skroz. Sva sam pogubljena.

Mislila sam da ću možda bolje da radim kada imam ograničenu temu, zato sam i gledala konkurse, a onda sam shvatila da nije stvar u temi, već u meni. :/
    A ja, naravno nemam pojma.

Koliko dugo? :heart:

Mrzi te da pišeš? Lijenštino jedna. :P

Za raspust idem u Novi Sad, možda i Beograd, svratiću do Prijedora. I to je to. Tako već 16 godina, šta da kažem.
    Još malo pa naši rođendani!:D
    Jedino da sjedneš u bus za Split, i iskradeš se iz kuće za vikend. :mrgreen:
    Mislila sam na svoje gluposti, možda nisi dobro razumjela. :mrgreen:

Ćuti, našla sam svoj post na ,,Humoru'' u slikama članova, gdje su moje slike od prije dvije godine (gdje sam ličila na očerupanu kokoš), i neki lik mi dade reputaciju za taj biser. :hahaha:
    Da umreš.

I, hvala na komplimentu :D
    Hahaha, ja sad nešto odlučila da sređujem sve svoje cyber profile (u stvari samo da sređujem yahoo i hotmail), pa naletih na Krstaricu i odlučih da je sredim.
    Nešto mnogo aorista.
    Uželjela sam je se. :) I drago mi je što opet komuniciramo na ovaj način.

Kod mene je veoma sunčano (vremenske prilike!), divan dan, sa drugaricom sam skupljala biljke za herbar, nešto sam ,,učila'', pročitala sam ,,Tvrdicu'' i oduševila se.
    Ovih dana uglavnom čitam, ljubujem i gledam nešto za neke konkurse. Jesi zainteresovana? :D

Kako je kod tebe? :heart:
    ovo nešto crno-bijelo sa nekom mačkom?
    A proljeće i kreativnost? :D

Mogu da kažem da me je sramota da dođem na krstaricu, nakon svih gluposti koje sam ispisala u greškama svoje mladosti.
    Izdrzi jos maj i pola juna...i posle uzivancija :) ah, ta srednja skola, sto bih se na kratko opet vratila u nju (ali samo na cas) ;) :)
    I ja mrzim vrucine...a tek ce da dodju...joj kad krene ruka da mi se lepi za knjigu, grrrrr :( a po svemu sudeci, ona mi je prinudjeni drugar narednih par meseci :besna:
    Na kraju nisam ni bila na tom casu...opet umnjak uzeo da me zeza, hoce-nece da izbije pa nisam mogla otici...
    Juce smo obradjivali temu politicko besednistvo, a gost nam bio Aleksandar Vucic :roll: jedva izdrzah da ne izadjem na pola...

Je l' bilo okruzno takmicenje u recitovanju?
    P.S. http://www.ekapija.com/website/sr/page/259032 (da vidis ko mi je profesor)
    Hej :)
    Nemam net, pa koristim priliku na faxu da vidim sta ima ovde pa i da odgovorim :)
    Predavanja nam drzi nas profesor uporedne pravne tradicije, ali i retorike, Sima Avramovic. I bas cackam po netu nesto za danasnji cas, imam zadatak da spremim besedu na temu profesionalna vojska :roll:
    :cmok2:
    Nisam odustala :)
    Super nam bilo juce :D
    Tema je bila trema i po prvi put nismo imali govor-nastup, vec je vezba bila pravilno disanje...pa nam pricao kako da psihicki pokusamo tremu da razbijemo, a i o pomocnim vestackim sredstvima ;)

Sledeci cas, u ponedeljak radimo kako pravilno koncept da napisemo, da moramo uvek imati dzoker recenicu koja nam je ideja vodilja u besedi...
    I rece nam isto mnogo koristan savet-kada imamo nastup da dame gledamo iznad obrva, a gospodu u cvor kravate...time izbegavamo direktan vizuelni kontakt koji pokatkad moze dekoncentrisati govornika, a opet na auditorijum deluje kao da ih gledamo u oci ;)
    silogizam sa negativnim zakljuckom, ja sam lep govor napravila, dodalo po par recenica na svaku i ok je bilo... (tu sam sebe odusevila improvizacijom jer sam izasla pred auditorijum ne znajuci sta tacno da kazem) pa sam nalupala sve i svasta, ubacila retorsko pitanje pa pocela besedu sa 'Sta vam prvo padne na pamet kada pomislite na zivot?'
    Da ne bezim od teme-frka me uhvati jer imamo par minuta da smislimo govor, a meni pisanje nikad nije islo od ruke :( i zato mi sad za petak nije svejedno...a i nece biti tu drug, navikla sam zajedno da idemo...
    Hoho, superiska, onda sigurno stizem :) :D samo da nadjem ko ce sa mnom da ide :)

Pa...nije da mi se odustaje, nego mi neki strah, poslednji put sam bila pre 20 dana...a i taj drug odustao...ustvari, prpa mi bude da se ne ispalim...imala sam jedan nastup kojim bas nisam bila zadovoljna, tj. kako sam se snasla u toj vezbi...radili smo anticku grcku retoriku, sofiste i obradjivali pojam silogizama jer su se oni najvise njima sluzili (ono tipa dve premise pa se iz toga izvede zakljucak)...dobili smo vezbu da napravimo besedu od jednog silogizma, sa dve ili vise premisa...znaci vezba laka a ja se uprpila ne znam ni ja zasto...nista na pamet da mi padne (! ali bukvalno blokada mozga)...pocela da ocajavam (sve to u 5 min:D) i drugarica mi pomogla pa sam njen silogizam iskoristila
    *voda je zdrava
    *sastojak vode je kamenac
    -> kamenac je zdrav
    Da, nazalost, ima mnogo onih koji ne znaju da uzivaju u skromnosti...

Eee, pa onda cu verovatno stici da gledam, jer izmedju sireg i uzeg izbora ima neka pauza? :)
    Idem sutra da gledam predstavu "Bog je DJ", deluje interesantno :) (gledala sam vec nesto od istog reditelja i dopalo mi se, pa ne sumnjam u kvalitet).

Uh, u petak imam retoriku, a napravila sam pauzu zbog ucenja a i zbog roka...sad mi malo i frka kako ce biti...a drug odustao :(
    Mada mi uopste ne deluje poznato, a ista smo generacija....kad nas ima preko 1000 na godini :/
    a sav istripovan, kad je izasao iz kabineta a mi onako, klasika, pitamo kako je bilo, kakav je prof, kol'ko trazi, koja pitanja je izvukao...a on digao nos, kao ma ok je...i pita ga neko sta si dobio, a on kao 'pa deset' i slozio facu kao da je popio svu pamet sveta...kao sta me to pitate, to se podrazumeva... :roll:

Hoces ici da gledas prijemni ove godine? Je l' otvorenog tipa, moze da dodje da gleda ko hoce...? Ja bih htela da gledam, al' rok mi je do 26. juna (mada opet ne znam kada ce mi zapasti ispiti)...
    Hvala :)
    'ajde 'ajde, mozes ti to...'e a kad sam juce polagala neki decko zamolio prof da prvi odgovara jer ima ispit na drugom faxu...i posle cujem da studira glumu :) ah, blago njemu...samo ne znam kako postize i jedno i drugo (a pritom je 10 dobio :eek: )
    Ako ako, valjda relaksirati se malo pre knjige ;)
    Ja odmaram, juce sam polozila ispit :) i konacno mogu da se bar na kratko oprostim od knjige :lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back