NinLoveMJackson

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• To je to :P
    Opusteno xD
    Mnogo mi je lepo nesto xD
    Treba da naucim 10 strana iz informatike, predajem sutra, a mrzi me. -_____-
    Ustacu u 3 ujutru da ucim -_____-
    Dolazim na Beer fest, i bicu tamo svih dana^^ A ovako ne znam, svracacu ja sigurno onako, od ujutru do uvece, pa cemo se videti :)
    Jeeeej, klupa, studenjaaak :heart:
    Bilo je mnogo dobro :D
    Pozdravi Urosa, i kazi mu da jos prepricavam 'malu zutu ping-pong lopticu' i da ljudi oko mene ***** xD
    Bila sam pre dve nedelje, a kad cu doci ponovo ne znam.. Nadam se sto pre :)
    Bitno je da vi imate jedno drugo :heart:
    Da :D
    Je l' ti je Vlada radio? O.o
    Brate, cim dodjem ponovo, ima da ga nateram da napravi jos neku <3
    Majk :heart:
    Kako si ti, sto godina te nisam videla?
    I Uros? :D
    :cmok2::zag::heart:
    Veruj mi da znam tacno kako si se osecala... Meni se ceso to desava. Isto stavim slusalice u usi,legnem u krevet,pustim ga i rasplacem se. I to me drzi sve dok ne zaspem.
    Bitno je da ti je sad malo bolje. Ali uvek je lakse kad se ispraznis.

A za podrsku ni ne treba da mi zahvaljujes uvek sam tu da je pruzim.:heart:
    I tebi i svima jer znam koliko mi tvoja tj vasa podrska znaci.:heart:
    E spavala sam kad si stavila na temu ono da places...:sad2:
    Veruj mi ti mi se ccesto dogadja znam tacno kako ti je... Kako si sad.. Jel bar malo lakse...:heart:
    Volim da naletim na ljude sa slicnim razmisljanjem i slicnim preokupacijama... :D Drago mi je da si se pojavila na forumu drugarice... :D (Pa 9.kapija i jeste iz godine iz koje je i sanjiva dolina... Obe od malih nogu znamo sta je dobro na filmu i u muzici) :zag:
    Pa sta cemo... Bolje da budemo svesni da nije vise tu, nego da se nadamo bezveze...
    Jao, i tu smo iste!!! MJ, pa Johnny! Pre neki dan sam sa zidova skinula desetak njegovih postera, krecili smo! Inace, zaljubljena sam u njega od Sanjive Doline! :D
    Posle njih dvojice, volim Robert De Nira, pa Anrhony Kiedisa.... :D
    Mala, smiri se... Svima nam je tesko, ali to sto gledas takve klipove samo ti pogorsava... Ja sam Dave Dave gledala malo pre par meseci i prekinula... Da spasim misli... :zag:
    Vidim i ti volis Dzonija... :D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back