Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To je to
Opusteno xD
Mnogo mi je lepo nesto xD
Treba da naucim 10 strana iz informatike, predajem sutra, a mrzi me. -_____-
Ustacu u 3 ujutru da ucim -_____-
Dolazim na Beer fest, i bicu tamo svih dana^^ A ovako ne znam, svracacu ja sigurno onako, od ujutru do uvece, pa cemo se videti
Jeeeej, klupa, studenjaaak
Bilo je mnogo dobro
Pozdravi Urosa, i kazi mu da jos prepricavam 'malu zutu ping-pong lopticu' i da ljudi oko mene ***** xD
Bila sam pre dve nedelje, a kad cu doci ponovo ne znam.. Nadam se sto pre
Bitno je da vi imate jedno drugo
Da
Je l' ti je Vlada radio? O.o
Brate, cim dodjem ponovo, ima da ga nateram da napravi jos neku <3
Majk
Kako si ti, sto godina te nisam videla?
I Uros?
Veruj mi da znam tacno kako si se osecala... Meni se ceso to desava. Isto stavim slusalice u usi,legnem u krevet,pustim ga i rasplacem se. I to me drzi sve dok ne zaspem.
Bitno je da ti je sad malo bolje. Ali uvek je lakse kad se ispraznis.
A za podrsku ni ne treba da mi zahvaljujes uvek sam tu da je pruzim.
I tebi i svima jer znam koliko mi tvoja tj vasa podrska znaci.
Volim da naletim na ljude sa slicnim razmisljanjem i slicnim preokupacijama... Drago mi je da si se pojavila na forumu drugarice... (Pa 9.kapija i jeste iz godine iz koje je i sanjiva dolina... Obe od malih nogu znamo sta je dobro na filmu i u muzici)
Pa sta cemo... Bolje da budemo svesni da nije vise tu, nego da se nadamo bezveze...
Jao, i tu smo iste!!! MJ, pa Johnny! Pre neki dan sam sa zidova skinula desetak njegovih postera, krecili smo! Inace, zaljubljena sam u njega od Sanjive Doline!
Posle njih dvojice, volim Robert De Nira, pa Anrhony Kiedisa....
Mala, smiri se... Svima nam je tesko, ali to sto gledas takve klipove samo ti pogorsava... Ja sam Dave Dave gledala malo pre par meseci i prekinula... Da spasim misli...
Vidim i ti volis Dzonija...