Evergreen86

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• E sad otkud znam. Pored nicka ti pise 86 a opet pises na tinejdzerskim temama. Sta znam.
    Hahah, ajde de, izvini što ne mogu da budem više preciznija, nemoj se ljutkiš :D
    I, hvala na obasipanju komplimentima. :rumenko:
    E,ever,videh tvoj post,pa rekoh da ti ti kazem neku soluciju koju ja imam na umu:
    jednostavno joj se otvoreno izvini,smrtno ozbiljnoj facijalnom ekspresijom,i reci kako je bilo.
    Iz tvog posta mi se dalo uciniti da je devojka potseca na egocentricnu individuu,tj,guska je:lol:,pa verovatno pravi buku gde je nema,a ti to savrseno ignorisi i trebalo bi da je prodje(:
    relax(:
    Па има дооооста разлога, али да не смарам свима (да не увредим људе који га воле :zper:), сматрам да тај програм отуђује људе... Све се свело на виртуелне кафе чак и ако ти треба 5 минута до мене. А да не причам о томе колико људи губе осећај за интиму (ако то више постоји..)...
    Плус што је мени глупост да као међу пријатељима имам неке из забавишта или основне, као јупиии, одједном смо пријатељи (на фејсу!!!!), а тај неко до јуче није знао ћао на улици да ми каже, а и након тога ако ме препозна....
    И за сам крај, АКО ЈА ТЕБИ НЕ ПОПУЈЕМ ШТО ТИ ИМАШ ФЕЈС, НЕ ДРЖИ ТИ МЕНИ ПРЕДАВАЊЕ О ТОМЕ КАКО ЈЕ КОРИСТАН И КАКО ГА МОРАМ НАПРАВИТИ!!!
    И такоооо...... Доста од мене! :rumenko::mrgreen: А тиии? :zper:
    Pa video sam da si mi posecivao profil, pa se javio... A i zajedno smo protiv fejsa... :)
    Ma sta ti je? Ne javljam se ja nekome samo ako mi treba...
    hahaha,verovatno...ma,bilo je i ovde nekada....ali,previse je protekcija radila,pa su promenili....
    Najverovatnije turisticki smer...mozda i dizajn...videcu..pa,kod nas nema prijemnog...nego se gleda prosek 6.7 i 8 razred....
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back