>Annabel Lee<

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ništa još, prošli put me gledao preko one tubice:lol: a na kontrolu tek polovinom maja, vidjet ćemo
    ali ja mislim da se neće vidjeti, sa Lazarom nismo htjeli znati i on nam izleti u 8 mjesecu a sad kad bi voljeli da znamo neće se vidjeti:lol:
    pa naravno, ja to jednostavno moram da proslavim, takva sam, volim rođendane, dosad smo izlazili
    ali pošto sada baš nisam za izlaska bit će neka feštica ali tek u ponedeljak veče, dok sve spojim:aha:
    kako ste vi? jeste još u Beogradu....
    dobar ti je ovaj novi nick...baš mi se sviđa...ljubi devojčice...kako vam je u BG?...jel uživkate?...
    tražim te na mod spisku i ne vidim te, pa sam pretraživala i našla te, leptirko :D
    Puno ti hvala...divna si zaista :zag::heart:
    Stavila sam par slicica tamo na temu pa proviri ako imas jos vremena...a tebi zelim srecan put i ljubi devojke :zag:
    draga moja samo da vas ljubnem....tu sam ja,svraćam sa vremena na vreme,ali se malo i zasitila foruma,a i ovo lepo vreme mami napolje,kada ne radim,švrljamo stalno sa mališom,uživamo u lunaparku dok je ovde,parkići,šetnje pored Dunava i tako...a inače sve neka jurnjava na poslu,sada je vreme festivala pa puno putujemo van grada,a kada nije ni to u pitanju onda sređujem prepis prebivališta,novu ličnu kartu i pasoš,i nerviram se na birokratiju...kako su tvoje devojčice?jel svekrva otišla?ljub...
    Хвала ти, мила, добро сам, а надам се да ћу за који дан бити још боље...
    ja se naradila kao kreten, još nismo završili ima posla još koji dan, jedva čekam da se sve završi
    kako si ti, kad se vraćaš sa puta:cmok:
    obavezno javi kako je prošlo sve i kako je bilo......:ceka:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back