tgdanijela

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Izvini na ovakvoj pauzi.Dugo nisam otvarala krstaricu...Ja ima problema u vezi ponavljanja iste teme u slikanju.Zapravo ako je postavka na necije insistiranje ista ,onda ubacim neki ne planirani detalj i obavezno uradim u drugoj boji ili drugim nacinom slikanja....U suprotnom ne mogu uhvatiti nit sa svojim platnom,ne izgleda mi lepo ,uvek joj nesto ne dostaje..,.Zato bez obzira na rodbinske ili prijateljske odnose ne volim niko da mi narucuje stada mu slikam.Ako voli moj rad i postuje,on ce postovati svaki rad....A ako insistiraju na istoj slici neka je fotografisu....To je otprilike moje iskustvo koje sam imala i ja i takvo je moje misljenje...Ja opet moram malo praviti pauzu sa krstaricom ,dosta radim a nocu slikam...Puno te pozdravljam i cujemo se uskoro
    Hehe, vodio je život buran.
    Lepo si se ti provela vidim. :D

Ih, pa kako, moraju se jednog dana donositi važne odluke od odsutnog značaja za ovo društvo :mrgreen:
    Još samo da se uklopiš sa Zebrom u kafani :lol:
    Može (:

Al smo veseli, večito pozitivni :sanke:

Ja sam ponoćni intelektualac, filozof bez perspektive, kafanski mislilac...:lol:
    Pa šta rade oni na tim prezentacijama, zasmejavaju vas? :think:
    je l bio neki koktelčić? :mrgreen:
    Moja mama je pedijatar, stalno ide na ta neka dešavanja, pa znam kako stvari stoje.
    Draga Daco,tu sam ti ja...u poslednje vreme malo redje...kako si mi ti? Šta ima novo? jel si još uvek svetski putnik sa koferčićem u ruci? :-)
    justbecause.jpg
    hvala:),ali nije mi teško nimalo jer ti tako postaviš temu i pratiš nas,da onda izvučemo iz sebe ono najbolje..
    hvala ti ..medvjedići su preslatki:) i ja tebi želim ugodan i topao ostatak dana..:cmok:
    Djeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
    Jesi fit?
    Jesi li spremna za ljeto :)?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back